Nejprodávanější audioknihy ke stažení - listopad 2019

Chirurg
(12x)
Kariéra špičkového odborníka na pražské klinice předčasně skončila kvůli jednomu karambolu s alkoholem a následky teď musí nést nejen on, ale i jeho věčně nespokojená žena a dospívající děti.
Ukázky

Chirurg

329 Kč
Labyrint pohybu
(1x)
Hýbeme se buď málo, nebo špatně a pohyb se vytrácí nejen ze života, ale i z medicíny, tvrdí prof.
Ukázky

Labyrint pohybu

289 Kč
Na dveře klepe smrt
Pro město Brighton má nevyčíslitelnou hodnotu publicita, která plyne z toho, že se zde natáčí velký hollywoodský film o největším milostném příběhu v dějinách tohoto města – o lásce mezi anglickým králem Jiřím IV. a Marií Fitzherbertovou.
Ukázky

Na dveře klepe smrt

299 Kč
Nikdykde
(3x)
Vítejte v Podlondýně, světě oživlých mytologií, o kterém se vám ani nesnilo…
Ukázky

Nikdykde

399 Kč
Pro hrst lentilek
(2x)
Slavný soukromý detektiv Phil Marlowe má vážnou konkurentku: je jí dvanáct a jmenuje se Nelle. Je chytrá, má skvělý pozorovací talent, případy řeší s věcnou elegancí, její komentáře jsou sarkasticky trefné.
Ukázky

Pro hrst lentilek

199 Kč
Probudím se na Šibuji
(8x)
Když se sedmnáctiletá Jana dostane do vysněného Tokia, nejraději by zde zůstala navždy. Záhy se přesvědčí o tom, jak nedozírné následky může takové přání mít. Ocitne se totiž uzavřená v magickém kruhu rušné čtvrti Šibuja.
Ukázky

Probudím se na Šibuji

299 Kč
Serotonin
(3x)
Nový román kontroverzního francouzského spisovatele Michela Houellebecqa je životním bilancováním šestačtyřicátníka, který vzpomíná na své bývalé lásky.
Ukázky

Serotonin

339 Kč
Šlehačková oblaka
(3x)
Měla kupu snů a bezhlavě se za nimi vrhla až na sever. Deníkovými zápisky na svém blogu TerezaInOslo motivuje tisíce lidí, aby přestali snít a začali si své sny plnit. Tady a teď!
Ukázky

Šlehačková oblaka

249 Kč
Zapomenutá vražda
(1x)
Gwenda Reedová díky záhadným útržkům vzpomínek pomalu nabývá děsivé jistoty, že v domě, který si s manželem koupila, už kdysi byla a stala se v něm svědkyní vraždy. Podaří se jí za pomocí slečny Marplové odhalit tajemství dávného zločinu?
Ukázky

Zapomenutá vražda

199 Kč
Hana
(23x)
Devítiletá Mira zlobila a za trest nedostala na rodinné oslavě zákusek. Řízením osudu je právě tohle zlomový moment, který spoutá její budoucnost s životem podivínské, nemluvné tety Hany a odhalí pohnutou rodinnou historii.
Ukázky

Hana

299 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 435 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 44 > >>