Nejprodávanější Kniha - listopad 2019
sci-fi

Terminus
Brutální vražda. Ztracená dívka. Čas se krátí. 1997. Agentka Národní vyšetřovací služby Shannon Moss je přidělena k řešení vraždy rodiny člena elitní jednotky SEAL a především k pátrání po jeho zmizelé dceři.
sci-fi

Terminus

359 Kč
Za modrým horizontem událostí
(1x)
Ve volném pokračování jedné z nejslavnějších ság žánru science fiction se opět setkáváme s Robinettem Broadheadem, který sice pohádkově zbohatl, artefakty Heecheeů mu ale přesto nedávají spát.
sci-fi

Za modrým horizontem událostí

268 Kč
Život na Měsíci
Novela náchodského učitele a spisovatele K. J. Pleskače (1858-1937) Život na Měsíci vyšla roku 1881 a představovala první českou reakci na vlnu zájmu o Měsíc a jeho možné obyvatele.
sci-fi

Život na Měsíci

225 Kč
Ostrov
(2x)
Autorova optimistická vize spravedlivého uspořádání společnosti, která svým občanům dává ideální podmínky pro rozvoj osobnosti.
sci-fi

Ostrov

314 Kč
Růženky
(2x)
V budoucnosti, tak blízké a skutečné, že se může odehrávat v tomto okamžiku, se stane něco podivného. Když ženy usnou, obalí se jemnými sítěmi a znehybní, takže připomínají kokon.
sci-fi

Růženky

450 Kč
Moonlocket
(4x)
When infamous escapologist Jack Door breaks out from Pentonville Prison, he sets out for the town of Brackenbridge, determined to find his missing treasure - the Moonlocket.
sci-fi

Moonlocket

194 Kč
Šestá hlídka
Moskevské ulice zase přestaly být bezpečné. Upíři opět útočí na nevinné lidi. Ve jménech obětí se ukrývá zašifrovaný vzkaz určený pouze pro Světlého Antona. Kdo ale vzkaz poslal?
sci-fi
Ukázky

Šestá hlídka

268 Kč
Růže pro Algernon
(4x)
Růže pro Algernon se od doby svého vzniku objevily v nejednom filmovém či televizním zpracování, jako divadelní hra prošly nepřeberným množstvím rozmanitých realizací po celém světě, inspirovaly rovněž řadu dalších příběhů i hudebních skladeb.
sci-fi
Ukázky

Růže pro Algernon

349 Kč
Martyho frky! 2
Další várka černobílých vtipů známých z internetu.
sci-fi

Martyho frky! 2

224 Kč
Velký závod
Každý dospělý v sobě nosí kus svého dětského světa a téměř každý by se do něj rád alespoň na skok vrátil s vlastními dětmi. Co si má ale takový dospělý počít, když zjistí, že jeho potomek se možná pohybuje v úplně jiném vesmíru?
sci-fi

Velký závod

152 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 179 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 18 > >>