Nejprodávanější Kniha - listopad 2019
sci-fi

Carpe Diem
Další vydání sci-fi románu Carpe diem v jednom svazku.
sci-fi

Carpe Diem

332 Kč
Zabíjení
(4x)
První necomicsový titul nakladatelství Crew, první samostatný román Štěpána Kopřivy, první kniha s obálkou Jiřího Gruse, první česká akční sci-fi s psychopatickým masovým vrahem v hlavní kladné roli, první dárek vaší babičce, pokud potřebujete dědit...
sci-fi

Zabíjení

206 Kč
Valis
(5x)
Jeden z nejkontroverznějších románů Philipa K. Dicka. Co se stane, když jistá náboženská sekta tak dlouho hledá Mesiáše, až ho nalezne ve dvouletém dítěti, které jim potvrdí, že celá zemská civilizace je odpradávna řízena inteligencí z vesmíru?
sci-fi

Valis

220 Kč
Antihrdina
Sedmadvacetiletý Antti Hrdina přijíždí do konzumního KoroNova ze severní země zvané Utopie, která je založená na ideologických heslech a obrovských obětech, díky nimž mohou lidé, zvířata i rostliny žít v náručí Matky přírody.
sci-fi

Antihrdina

449 Kč
Cesta
(17x)
McCarthy v románu Cesta stroze a lapidárně líčí svět po globální katastrofě - přesně domýšlí jeho podobu i jednání přeživších ve světě, kde z někdejší civlilizace nezůstalo téměř nic.
sci-fi
Ukázky

Cesta

250 Kč
Fulgrim
Graham McNeill vypráví v dalším vzrušujícím románu ze série Horovo kacířství příběh o tragickém selhání primarchy Fulgrima.
sci-fi

Fulgrim

350 Kč
JFK 40 – Konec projektu Gotteskämpfer
Pátrání po nebezpečné látce Mutabor DX na indiánském teritoriu i v gangsterském podsvětí pobřežních velkoměst bylo neúspěšné. JFK a jeho tým netuší, zda se jedná o drogu, nebezpečnou chemickou zbraň nebo něco úplně jiného.
sci-fi

JFK 40 – Konec projektu Gotteskämpfer

179 Kč
Strůjci nových časů
Muž, jenž přišel o své tělo, svérázný lovec pokladů hrající si na boha, duch, který se sám bojí, nebo hrůzostrašné údolí pavouků.
sci-fi

Strůjci nových časů

359 Kč
Kvazi
(1x)
Sergej Lukjaněnko dovedně kombinuje žánr zombie apokalypsy s prvky detektivky a špionážního thrilleru. Výsledkem je neobyčejně čtivý mix.
sci-fi

Kvazi

268 Kč
Let Eisensteinu
(1x)
Poté, co byl velitel Sedmé roty Gardy smrti bitevní kapitán Garro svědkem událostí na Ištvanu III a uvědomil si, do jaké hry byl bez svého vědomí zatažen, zmocní se fregaty Eisenstein a vydá se na Terru varovat Císaře před Horovou zradou.
sci-fi

Let Eisensteinu

350 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 179 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 18 > >>