Nejprodávanější tituly - listopad 2019
sport a fitness

Kondiční příprava dětí a mládeže - 11%
Populárně napsaná kniha je zaměřena na kondiční přípravu dětí a mládeže s využitím moderních pomůcek a tréninkových prostředků. Více než 180 efektivních cvičení, ilustrovaných na fotografiích, se stane inspirací pro trénink mladých sportovců....
sport a fitness

Kondiční příprava dětí a mládeže

224 Kč
199 Kč
Mentální trénink v individuálních sportech - 11%
Motivace, soustředění, víra ve vlastní schopnosti a emocionální stabilita jsou základní vlastnosti, které úspěšný sportovec v jakémkoliv sportu musí mít.
sport a fitness

Mentální trénink v individuálních sportech

296 Kč
263 Kč
Na sever - 11%

Scott Jurek, živoucí legenda amerického i světového ultramaratonu, už měl léta nejlepších výkonů za sebou a cítil, že pomalu pohodlní.

sport a fitness

Na sever

341 Kč
303 Kč
Běž a nepřestávej! Evangelium pohybu - 11%
Kniha významného českého ultramaratonce a zakladatele běžecké školy Miloše Škorpila a jeho kolegy Pavla Kosorina je určena nejen běžcům, ale i lidem, co chtějí s běháním začít.
sport a fitness

Běž a nepřestávej! Evangelium pohybu

251 Kč
223 Kč
Medical yoga 2 - 11%
S námi bude jóga zdravější. V knize najdete další informace a další cvičení Metody Medical Yoga ve spojení jógovou praxí a s know-how Spiraldynamik®.
sport a fitness

Medical yoga 2

288 Kč
256 Kč
Celým tělem naboso - 11%
Co vše modernímu člověku způsobuje běžná obuv a umělé prostředí, v němž se pohybuje? Jak bezpečně přejít na minimalistickou obuv a získat nesmírný prospěch z uvolnění a vysvobození chodidel?
sport a fitness

Celým tělem naboso

223 Kč
198 Kč
Parkour a freerunning - 11%
Autoři, sportovní odborníci s dlouholetou parkourovou a trenérskou praxí, přinášejí čtenářům kromě teoretického úvodu hlavně postup nácviku, základy provedení a návrh vhodného cvičení pro rozvoj jednotlivých prvků.
sport a fitness

Parkour a freerunning

179 Kč
159 Kč
Cesta k vojenské zdatnosti - 11%

Osvojte si vrcholovou zdatnost a poměřte se s nejtvrdšími bojovníky světa díky příručce Cesta k vojenské zdatnosti – souboru testů tělesné zdatnosti u vojenských jednotek různých zemí.

sport a fitness

Cesta k vojenské zdatnosti

269 Kč
239 Kč
Jin jóga - Tichá cesta k vnitřnímu středu - 11%
Populární tradiční styly jógy, jako například aštángajóga, bývají obvykle jangově orientovaný. Znamená to, že fokus cvičení leží na svalech.
sport a fitness

Jin jóga - Tichá cesta k vnitřnímu středu

358 Kč
318 Kč
Kettlebell Simple & Sinister - 11%
Kettlebell: Simple & Sinister je jasný a efektivní minimalistický program založený na fundamentálních cvicích autorova Hardstyle systému. Naučte se, jak používat tělocvičnu do ruky přímo od zdroje – člověka, který odstartoval kettlebell revoluci.
sport a fitness

Kettlebell Simple & Sinister

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 119 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 12 > >>