Nejprodávanější Kniha - listopad 2019
filosofie

Philosophy en noir - 11%
(1x)
Myšlení, ať chce či nechce, odpovídá své době. Po tragické katastrofě holokaustu je platnost této skutečnosti ještě očividnější – a možná i proto jsou knihy poválečné filosofie obtížně srozumitelné.
filosofie

Philosophy en noir

378 Kč
336 Kč
Slovník filosofických pověr - 11%
Světově známý polský filozof a politolog ve své originální knize poukazuje na řadu předsudků, lží a pověr, jež si u nás donedávna činily nárok na výsadní postavení.
filosofie

Slovník filosofických pověr

214 Kč
190 Kč
Co je nového ve filozofii - 11%
(1x)

Pohyby současného myšlení. Myšlení, filozofické nevyjímaje, je aktuální, to jest nějak nové, jen tehdy, pokud se pokouší překračovat své vlastní hranice. Své době odpovídá tím, že se mění.

filosofie
Ukázky

Co je nového ve filozofii

216 Kč
192 Kč
Dopisy psané stoikem - 11%
První kompletní vydání Senekových dopisů Luciliovi. Vydání je doplněno úvahou Petra Dvořáka o stoickém pojetí osobní transformace a ideálu emočního života.
filosofie

Dopisy psané stoikem

430 Kč
382 Kč
Lidé lži - 11%
(1x)
Slavná kniha psychologa M. Scotta Pecka, autora známých titulů Nevyšlapanou cestou, Postel u okna či V jiném rytmu, obrací svou pozornost k jednomu z největších témat lidského života – k otázce zla.
filosofie

Lidé lži

314 Kč
279 Kč
Naděje na neděli - 11%

Publikace přináší přes sedmdesát krátkých zamyšlení nad nejrůznějšími duchovními, ale i zcela aktuálními a „světskými“ tématy z pera oblíbeného českého autora, filosofa a vysokoškolského učitele.

filosofie

Naděje na neděli

223 Kč
198 Kč
Boží blud - 11%
(4x)
Když známý britský evoluční biolog Richard Dawkins vydal v roce 2006 knihu The God Delusion, okamžitě tím rozpoutal živou diskusi ve sdělovacích prostředcích i na Internetu.
filosofie

Boží blud

359 Kč
319 Kč
Klíč k poznání Já - 22%
(2x)
Šrí Siddharáméšvar v této knize jednoduchým a přímým stylem vysvětluje poznání našeho skutečného Já v tradici advaita védánty (nedvojné védánty). Mluví snadno srozumitelným jazykem a k dokreslení používá příklady z běžného života.
filosofie

Klíč k poznání Já

127 Kč
99 Kč
Spinoza. Praktická filosofie - 11%
Rozborem Spinozových základních myšlenek Deleuze ukazuje, že filosofie není abstrakcí odtrženou od každodenního světa, ale že je sama o sobě vždy už praxí a způsobem života.
filosofie

Spinoza. Praktická filosofie

160 Kč
142 Kč
Kniha mlčení + CD - 11%
(1x)
Kniha mlčení – texty staré Číny je reedicí antologie filosofických, magických a hlavně básnických, ale i intimních textů, která vznikala postupně ve druhé polovině 60. let minulého století na výzvu tehdejšího Klubu přátel poezie.
filosofie

Kniha mlčení + CD

531 Kč
472 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 139 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 14 > >>