Nejprodávanější audioknihy ke stažení - listopad 2019
beletrie

Pan Smraďoch - 20%
(1x)
Další humorný příběh od autora knihy Babička drsňačka. Kouzelně neuctivý a zároveň dojemný příběh vypráví o tajemstvích, přátelství i docela obyčejném životě. Audioknihu namluvil Jiří Lábus.
beletrie
Ukázky

Pan Smraďoch

299 Kč
239 Kč
Aristokratka ve varu - 20%
(12x)
Provozovat hrad není žádná legrace. Ale je to zatraceně vtipné! Střelené osazenstvo nejchudšího zámku v Čechách se vrací s nášupem bláznivých situací, gagů a nápadů, jak učinit z Kostky sídlo hodné šlechticů.
beletrie
Ukázky

Aristokratka ve varu

219 Kč
175 Kč
Hedvábník - 20%
(6x)
Hedvábník, druhá kniha z řady vysoce oceňovaných detektivních románů s Cormoranem Strikem a jeho energickou mladou asistentkou Robin Ellacottovou, je strhující a příběh, který vychází nyní v audioknize.
beletrie
Ukázky

Hedvábník

299 Kč
239 Kč
Příšerné příběhy vánoční - 20%
Praskající oheň v krbu, plíživé kroky křupající ve sněhu a doslova mrazivé tušení hrůzy. V sedmi příbězích prodchnutých tajuplnou, strašidelnou atmosférou čeká na čtenáře spousta geniálně nečekaných zvratů.
beletrie
Ukázky

Příšerné příběhy vánoční

199 Kč
159 Kč
Andělské pohádky - 20%
(1x)
Několik písní zpívaných Ivanou Gottovou a malou Charlottkou zesílí radostné vyznění této audioknihy, jejímž úkolem je podnítit dětskou představivost, tvořivost a sebedůvěru.
beletrie
Ukázky

Andělské pohádky

99 Kč
79 Kč
Hobit - 20%
(5x)
Nejpopulárnější kniha geniálního fantasy spisovatele J. R. R. Tolkiena. Hobit je v prvním plánu pohádkový příběh o velké cestě čaroděje Gandalfa, družiny trpaslíků a hobita Bilba Pytlíka za pokladem střeženým drakem Šmakem.
beletrie
Ukázky

Hobit

299 Kč
239 Kč
Nemesis - 11%
(11x)

V bance v centru Osla dostává vedoucí pětadvacet vteřin na to, aby otevřel bankomat, vybral z něj peníze a naházel je do připravené kabely. Případ dostává na starost Harry Hole, jeden z nejlepších kriminalistů osloské policie.

beletrie
Ukázky

Nemesis

269 Kč
239 Kč
Poslední aristokratka - 20%
(31x)
Nejlepší humoristická kniha roku 2012 (Cena Miloslava Švandrlíka) líčí příběh emigrantské rodiny Kostků, která v restituci získá zpět své zchátralé rodové sídlo a je nucena se potýkat s nástrahami v různých podobách.
beletrie
Ukázky

Poslední aristokratka

249 Kč
199 Kč
Vánoční příběhy a povídky - 20%
Několik povídek s vánoční tematikou, jejichž autorem je Karel Čapek, Vojtěch Steklač, Jaroslav Hašek, Ladislav Pecháček, Jaroslav Major a Rudolf Těsnohlídek, čtené předními českými herci. Účinkují Josef Somr, Josef Dvořák, Tomáš Töpfer, Miroslav Tábo
beletrie
Ukázky

Vánoční příběhy a povídky

149 Kč
119 Kč
Hovory s T. G. Masarykem - 20%
Nekrácená verze známé knihy, čte Rudolf Pellar (TGM) a Jiří Hanák (KČ). Vynikající český spisovatel v tomto díle představuje prezidenta Masaryka.
beletrie
Ukázky

Hovory s T. G. Masarykem

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 363 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 37 > >>