Nejprodávanější e-knihy - listopad 2019
děti a mládež

Důl plný mobů - 20%

Tři kamarádi se nedopatřením ocitnou přímo v Minecraftu. Dokáží trosečníci přežít ve virtuálním světě? Simon, Michael a Lily jsou stále uvězněni v minecraftovém světě, ale s novými přáteli a lepšími znalostmi svého úhlavního nepřítele – Pána Chaosu, se dostávají čím dál tím blíže vysněné cestě domů.

děti a mládež
Ukázky

Důl plný mobů

119 Kč
95 Kč
Hilda a Sofie - 20%
Sofie sní o jediném: stát se primabalerínou. Kvůli svému snu se odstěhuje od milující rodiny do neznámého města, kde nastoupí na výběrovou baletní školu. Daří se jí, radost z úspěchu jí ale kazí schválnosti a závist spolužaček.
děti a mládež
Ukázky

Hilda a Sofie

199 Kč
159 Kč
Hraničářův učeň 14 - Souboj na Araluenu - 20%
(1x)
Král Duncan a princezna Kasandra jsou uvězněni v jižní věži hradu Araluenu a musejí se bránit neustálým útokům klanu Rudé lišky. Horác a hraničář Gilan jsou zatím obleženi ve staré pevnosti na severu země.
děti a mládež
Ukázky

Hraničářův učeň 14 - Souboj na Araluenu

259 Kč
207 Kč
Jmenuji se Alice - 20%
(1x)
Alice je inteligentní gymnazistka, které rodiče naprogramovali kariéru lékařky. Stresy v rodině plynoucí ze strohé výchovy a osobních problémů všichni řeší nejrůznějšími léky.
děti a mládež
Ukázky

Jmenuji se Alice

179 Kč
143 Kč
Johana s hlavou v oblacích - 20%

Co se děje s Johankou, má snad hlavu v oblacích? Co se to děje s Johankou? Nechce se jí vstávat, chodit do školy, kdeco poplete, s ničím není spokojená. Johanka má, jak se říká, hlavu v oblacích. Ale kdo za to může? Že by spolužák Pavel? Možná něco prozradí Johančin deník!

děti a mládež
Ukázky

Johana s hlavou v oblacích

149 Kč
119 Kč
Kapky na kameni - 20%
(1x)

50 neobyčejných příběhů neobyčejných žen Příběhy padesáti žen a dívek z Čech a Slovenska, které posouvaly hranice. Nenápadné ale vytrvalé rebelky bojovaly za práva žen, snažily se uplatnit v umění, sportu nebo ve vědě.

děti a mládež
Ukázky

Kapky na kameni

279 Kč
223 Kč
Když - 20%
(1x)
Třetí díl ze série o židovském chlapci Felixovi čelícímu hrůzám druhé světové války a holokaustu zprostředkuje dětem tuto dobu lépe než sebedelší výklady v hodinách dějepisu.
děti a mládež
Ukázky

Když

169 Kč
135 Kč
Knížka pro zvídavé děti - 20%
Vydejte se s námi na výlet do minulých staletí. Budeme si povídat o tom, na co při vyučování nezbývá čas a na co v učebnicích nebývá místo. Víte, proč někdy nosívali lidé na hrady svoje peřiny? Proč se přesýpací hodiny často předcházely a kolik vážily první kapesní hodinky? Máte představu, co byla hrkavice a k čemu sloužil keser?
děti a mládež
Ukázky

Knížka pro zvídavé děti

199 Kč
159 Kč
Kreslené vtipy pro děti - 20%
Smích léčí, to je známá věc. A jak řekl jeden moudrý muž: Je ztracený každý den našeho života, kdy jsme se nezasmáli. Ale věděli jste, že při smíchu se otřásá a vibruje celé tělo? Aktivuje se svalová hmota – takže kdo se směje pravidelně, nemusí chodit do posilovny.
děti a mládež
Ukázky

Kreslené vtipy pro děti

119 Kč
95 Kč
Laura a kočičí důvěra - 20%

Láska ke zvířatům jako lék na starosti současných dětí! Laura onemocněla a přišla o zrak. Každé ráno teď doufá, že když otevře oči, uvidí kolem sebe všechny ty úžasné tvary a barvy, jako to bylo dřív. To se však už nikdy nestane.

děti a mládež
Ukázky

Laura a kočičí důvěra

129 Kč
103 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 76 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 8 > >>