Nejprodávanější e-knihy - listopad 2019
děti a mládež

Strážci Země - 20%
(4x)

Strážci Země usnuli tvrdým spánkem a nepřítel splétá své nekalé plány! Olaw, jeden ze strážců Země, byl probuzen ze sladkého spánku v kmeni svého modřínu. Dozvěděl se, že jeden z dalších strážců není k nalezení, a jeho vždy usměvavý obličej se zachmuřil.

děti a mládež
Ukázky

Strážci Země

189 Kč
151 Kč
Stříbrné perutě: Dědička světla - 20%
(1x)

Magie, láska, napětí Thorn může sotva dýchat, tělo ji bolí, ze zad jí vychází záře – děje se s ní cosi nevysvětlitelného. A brzy se to má dozvědět: Je napůl člověk, napůl příslušnice národa Stříbrných perutí a zcela nečekaně se ocitá ve smrtelném nebezpečí.

děti a mládež
Ukázky

Stříbrné perutě: Dědička světla

249 Kč
199 Kč
Tajemství Pražského hradu - 20%
Chcete, aby se obyčejná procházka na Pražský hrad proměnila v objevitelskou výpravu, která bude vaše děti bavit? Přečtěte si tuto knihu! Zavede vás na nejkrásnější místa na Pražském hradě a v jeho okolí a představí je způsobem, který je pro děti poutavý a zábavný: prostřednictvím pověstí, mýtů a zajímavostí.
děti a mládež
Ukázky

Tajemství Pražského hradu

149 Kč
119 Kč
Táta to motá - 20%
(1x)
Možná že už znáte tetu Bětu, která plete svetry, čepice, rukavice a šály. Nejradši ze všeho však vypráví Šárce a Vašíkovi popletené pohádky. A co jich už bylo! Tentokrát teta Běta nemá čas.
děti a mládež
Ukázky

Táta to motá

149 Kč
119 Kč
Temná krása - 20%
(1x)

Závěrečný díl úspěšné trilogie Falešný polibek Lia sice přežila zajetí ve Vendě, ale teď se musí vypořádat s ještě větším problémem. Hrozí totiž, že dojde ke zničení jejího království. A pouze ona to může zastavit. Lia se tak musí stát tou, kterou nikdy nechtěla být – První dcerou Morrighanu.

děti a mládež
Ukázky

Temná krása

279 Kč
223 Kč
Temné nadání – Padlé město - 20%
Za svobodu a vědění se platí cena nejvyšší. Kdo ale bude platit účty? Druhý díl dystopické trilogie z dekadentní Anglie ovládané Mocnými.
děti a mládež
Ukázky

Temné nadání – Padlé město

279 Kč
223 Kč
Trnitá řeč - 20%
(2x)

Šest pohádkově laděných příběhů s úžasnými ilustracemi z temného světa fantasy sérií Griša a Šest vran Vydejte se do krajiny kouzel, kde vládne temná magie. Protéká tudy neposlušná řeka a minout vás může poslušná bouře. Přihlížejte pokoutním obchodům sjednaným pod rouškou noci.

děti a mládež
Ukázky

Trnitá řeč

299 Kč
239 Kč
Vánoce - historie, zvyky, tradice - 20%
Vánoce – jeden z nejvýznamnějších křesťanských svátků, který slaví lidé po celém světě. Proč jsou tak oblíbené a jaká je jejich historie? Odpovědi najdete v této bohatě ilustrované publikaci.
děti a mládež
Ukázky

Vánoce - historie, zvyky, tradice

209 Kč
167 Kč
Věda hrou - 20%

120 pokusů k hravému ověření fyzikálních zákonů! Víš, jak funguje teploměr? Jak pracuje potrubní pošta? A že úplně snadno zvládneš vyrobit malé tornádo? Tohle všechno a ještě mnohem víc si můžeš ověřit na 120 pokusech, kterými tě provede profesor Hokus Pokus.

děti a mládež
Ukázky

Věda hrou

189 Kč
151 Kč
Věž havranů - 20%
Jsi Gabriel Knox a tvým úkolem nalézt jednoho z posledních velkých čarodějů, Dradascana. Čeká tě výprava do odlehlé podhorské provincie, která byla teprve nedávno vystavěna na břehu jezera, uprostřed něhož se nachází ostrov s tajuplnou Věží havranů.
děti a mládež
Ukázky

Věž havranů

129 Kč
103 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 76 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 > >>