Nejprodávanější Kniha - listopad 2019
děti a mládež

Darwin - 11%
Darwinovo dlouhé, nebezpečné a často namáhavé bádání je cestou, která tím, že změnila jednoho člověka, změnila i směr vědy.
děti a mládež

Darwin

358 Kč
318 Kč
Jak postavit železnici - 11%
Až někdy pojedete vlakem, zkuste si představit krajinu před vznikem železnice. Všechny ty mosty, tunely a nádraží totiž působí dojmem, jako by tu byly odjakživa.
děti a mládež
Ukázky

Jak postavit železnici

323 Kč
287 Kč
Cogheart
(4x)
Some secrets change the world in a heartbeat. Lilys life is in mortal peril. Her father is missing and now silver-eyed men stalk her through the shadows. What could they want from her? With her friends - Robert, the clockmakers son, and Malkin, her m
děti a mládež

Cogheart

194 Kč
Jaro - 6%
(8x)
Jednoduchou řečí obrázků vypráví renomovaná autorka a ilustrátorka dětských knih Rotraut Susanne Bernerová příběhy všedního dne, obratně a vtipně splétá dohromady drobné epizody. Kniha je vynikající pomůckou sloužící k rozvíjení dětské fantazie.
děti a mládež

Jaro

239 Kč
224 Kč
Hodinový strojek aneb Příběh na jedno natažení - 11%
(1x)
Některé příběhy jsou jako hodinový strojek. Natáhneš je a ony jdou, ubíhají a nic je nezastaví. Hodinářský učedník, mechanický rytíř v brnění, malý princ se strojkem místo srdce a tajemný doktor Kalmenius, o kterém se povídá, že je to sám ďábel…
děti a mládež

Hodinový strojek aneb Příběh na jedno natažení

232 Kč
206 Kč
Loutkář z Krakova - 58%
(1x)
V knize se originálně protnou dva světy: kouzelná říše panenek a reálný, nacisty okupovaný Krakov. Když do země panenek vtrhnou obrovské, kruté krysy, panenku Karolínu odnese tajemný vítr do jednoho krakovského hračkářství.
děti a mládež
Ukázky

Loutkář z Krakova

238 Kč
99 Kč
Stela a šestnáct huskyů - 11%
Toto je příběh desetitelé Stely a jednoho velkého psího závodu, který její rodinu zavede z Osmihorek až na Aljašku.
děti a mládež

Stela a šestnáct huskyů

269 Kč
239 Kč
Strašidelná chůva - 11%
(3x)
Autorce se podařilo vytvořit okouzlující svět, ve kterém skříně mluví a příšery pracují jako chůvy, svět, jenž svou propracovaností možná připomene svět Harryho Pottera.
děti a mládež

Strašidelná chůva

305 Kč
271 Kč
Co je to hovínko? - Podívej se pod okénko - 11%
Hovínko se dělá do plíny, splachuje se do záchoda, zvířátka dělají svá hovínka venku... Ale co to vlastně hovínko je? Víš, že jsou brouci, kteří si dělají z hovínek kuličky, a že králík svoje bobky dokonce jí?
děti a mládež

Co je to hovínko? - Podívej se pod okénko

224 Kč
199 Kč
Magor dětem - 6%
(6x)
Knížku půvabných veršů pro malé děti napsal básník, esejista a kulturní organizátor Ivan M. Jirous v osmdesátých letech během těžkého žaláře ve Valdicích, do něhož byl odsouzen z politických důvodů.
děti a mládež

Magor dětem

239 Kč
224 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 830 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 83 > >>