Nejprodávanější Kniha - listopad 2019

Podivná doba
(1x)

Poprvé se setkali v roce 1978 na schůzce na vrcholcích Krkonoš jako nepřátelé komunistického režimu. Necelých dvanáct let nato se Václav Havel stal československým prezidentem a novinář Adam Michnik šéfredaktorem deníku Gazeta Wyborca.

Ukázky

Podivná doba

314 Kč
Temná dcera
(4x)
Leda, profesorka literatury na florentské univerzitě, pochází stejně jako všechny hrdinky románů Eleny Ferrante z Neapole. Kdysi odtamtud utekla, aby se vdala a porodila dvě dcery. Autorka i v tomto románě nahlíží do nitra ženy a do jeho zákoutí.
Ukázky

Temná dcera

222 Kč
Na spadnutí
(1x)
Nečekané dědictví umožní rodině Grega Heffleyho důkladně přestavět dům.

Na spadnutí

206 Kč
Bez frází 2
Když sportovci mluví bez frází, je co poslouchat… Tato kniha je pokračováním úspěšné první publikace z podzimu 2018.
Ukázky

Bez frází 2

539 Kč
Poslední deník Květy Fialové
Květa Fialová. Pro některé charismatická dáma se zvláštním tajemstvím v očích, pro jiné jízlivá komentátorka s kousavým humorem, pro další pokorná žena, se kterou se život nemazlil a ona přesto dokázala stárnout s elegancí a noblesou.

Poslední deník Květy Fialové

358 Kč
Maminko, není mi dobře
Dítě, to je pro rodiče především veliká radost – a také veliká starost. Zvlášť, když se objeví nemoc či neduh. Aby starosti o zdraví dítěte byly co nejmenší, přináší tato kniha osvědčené rady a postupy, co dělat.

Maminko, není mi dobře

359 Kč
Sto devětadevadesát schodů
(4x)
Dvě novely autora světového bestselleru Kvítek karmínový a bílý.

Sto devětadevadesát schodů

223 Kč
Úplně cizí lidé
(2x)
Novinka autorky světových bestsellerů Sedmilhářky a Manželovo tajemství! Tříčlenná rodina, manželský pár, dva nezadaní muži a dvě rozvedené ženy – ti všichni se scházejí na desetidenním léčebném pobytu v luxusních lázních uprostřed pustiny.

Úplně cizí lidé

359 Kč
Dcery nové doby
(4x)
Příběh čtyř přítelkyň narozených kolem roku 1900 a žijících v Hamburku je bohatou rodinnou ságou odvíjející se na pozadí dvou světových válek a tragických německých dějin 20. století.
Ukázky

Dcery nové doby

357 Kč
Umění a iluze
(1x)
Tento ucelený soubor studií vyšel už v roce 1959, v dalších letech byl doplňován, přepracováván a znovu vydáván; zůstává platným vhledem do „psychologie znázorňování“.

Umění a iluze

718 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>