Nejprodávanější Kniha - listopad 2019
romány

Cesty srdce
Camille Adamsová žije s dospívající dcerou Julií v přímořském městečku a snaží se vzpamatovat z tragédie, při níž přišla o manžela.
romány

Cesty srdce

332 Kč
Dlouhé časy
Je lepší věřit všemu než ničemu, říká v závěru knihy rabbi Nachman. Skrze tuto větu lze přistoupit k celému románu, jenž je spíše než magickým realismem prostě důslednějším realismem. Takovým, který autentičtěji odráží autorovo vnímání.
romány

Dlouhé časy

314 Kč
Fantom
Všichni ten příběh známe: v katakombách pod pařížskou Operou žije Erik, znetvořený génius přezdívaný Fantom.
romány

Fantom

359 Kč
Hříchy panství Cavendon
Válka si vyžádala na Anglii vysokou daň. Panství Cavendon čelí bankrotu a rody Swannových a Ighamových se dostávají do pře. Když na povrch prosákne hluboko pohřbené tajemství, stane se právě rodinné sídlo hrozbou pro všechny.
romány

Hříchy panství Cavendon

314 Kč
Jane Eyre
An iconic novel dressed in a fierce design by acclaimed fashion illustrator Ruben Toledo. This couture-inspired collection also features The Picture of Dorian Gray, Dracula, The Scarlet Letter, Wuthering Heights and Pride and Prejudice.
romány

Jane Eyre

386 Kč
Miluj mě jakkoli
(2x)
Caleb Pierce začal podnikat v otcově stavební firmě Pierce Brothers už jako mladý kluk.
romány

Miluj mě jakkoli

314 Kč
Proudy
Další román autora úspěšné autobiografické knihy „Houština“ a předsedy Asociace spisovatelů zachycuje příběh muže středního věku, odehrávající se v devadestých letch, na konci druhého tisíciletí.
romány

Proudy

269 Kč
Půlnoc je osamělé místo
Osamělý domek na divokém pobřeží Essexu se stal dočasným azylem mladé londýnské spisovatelky Kate, která tu chce nalézt ztracenou duševní rovnováhu po rozchodu s milencem.
romány

Půlnoc je osamělé místo

269 Kč
Sanatorium Tworki
Román Sanatorium Tworki (1999) se odehrává během dvou válečných let 1943–1944 a jeho hrdiny jsou mladý básník Jurek, účetní Sonia a skupinka jejich přátel, kteří se schovávají před útrapami války v psychiatrické léčebně v Tworkách...
romány

Sanatorium Tworki

206 Kč
Sestry Springovy
Děvčata Springova vyrůstají na vojenské základně v New Orleans. Každá ze sester je úplně jiná a všechny dohromady představují živelnou pohromu.
romány

Sestry Springovy

269 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 85 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 9 > >>