Nejprodávanější Kniha - listopad 2019
romány

Slabikář
Odkud se vynořují všichni ti choromyslní světlonoši, kteří medovým hlasem mluví o tom, jak snadné je mezi lidi rozsévat dobro? A odkud se berou ti, kteří jsou ochotni těmto světlonošům a jejich dobru obětovat naprosto vše?
romány
Ukázky

Slabikář

350 Kč
Strážkyně domácího krbu
Román nizozemské spisovatelky Doly de Jongové, která se zachránila před holokaustem emigrací do USA, v roce 1954 její americký nakladatel odmítl jako nemravný a také nizozemská redaktorka ho v první reakci označila za „nestoudný, nepublikovatelný“.
romány

Strážkyně domácího krbu

179 Kč
Střípky
Ivana je šťastná a spokojená. Miluje svého manžela, své dva dospívající syny i práci překladatelky historických románů. Je obklopena dobrými přítelkyněmi, množstvím lásky a něhy. Na svém životě by nechtěla nic měnit.
romány

Střípky

296 Kč
Ve službách Milosti
Už se zdálo, že kapitánka Breq, vojačka, která bývala válečnou lodí, má věci konečně pod kontrolou. Závěrečný díl sci-fi trilogie ověnčené cenami
romány

Ve službách Milosti

314 Kč
Za sny

O cestě za sny s autorkou úspěšného blogu a stejnojmenného bestselleru Kecy, kecy, kecičky. Toto je příběh Maxe a Marly. Muže, kterého vlastní způsob života dohnal na samé dno, a ženy překypující sice energií a radostí ze života, ale ukrývající o

romány

Za sny

314 Kč
Živá voda
Děj obou částí Pagnolova románu – Pan Jean a Manon od studánek – se odehrává nedaleko spisovatelova rodiště, v horské vísce Bílé Domky.
romány

Živá voda

359 Kč
Krabice živých
(2x)
Frýdův román je jedním z těch mála děl, která ukazují odboj v nacistických koncentračních táborech z třídního hlediska politicky myslícího vězně. Jedno z nejpůsobivějších a také nejčastěji překládaných děl české poválečné moderní prózy.
romány

Krabice živých

404 Kč
Nedostižná láska
Annie má jednatřicet let a zrovna se vzpamatovává z těžkého rozchodu. Po sérii událostí zahrnujících náhodného milence a pokus sehnat mu zajímavý dárek skončí s podivuhodným obrazem.
romány

Nedostižná láska

314 Kč
Matčiny dary
(1x)
Jedinečná kniha, která se stala v Norsku bestsellerem, je úžasnou cestou časem i obrazem jedné neobyčejné rodiny.
romány

Matčiny dary

251 Kč
Obrazy ze života M.
Domov není místo, ale lidé kteří ho tvoří.
romány

Obrazy ze života M.

44 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 85 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 > >>