Nejprodávanější Kniha - listopad 2019
romantika

Ostrov s vůní čerstvého chleba - 11%
(4x)
Někdy se stane, že žijete celé roky s přítelem, s nímž máte vlastní prosperující podnik, bydlíte v luxusním manažerském bytě v Plymouthu, chodíte do vybrané společnosti, a zdá se, že jinak to ani být nemůže. A pak přijde bankrot.....
romantika
Ukázky

Ostrov s vůní čerstvého chleba

268 Kč
238 Kč
Nataša - 11%
Žárlivost má mnoho tváří... Vždy však v partnerovi vyvolává pocity beznaděje, přináší slzy a bolest.
romantika

Nataša

296 Kč
263 Kč
Božský cizinec - 11%

Božská kombinace sexu, drzosti a emocí! Sara Dillonová, nadaná finanční asistentka, se při útěku od svého nevěrného přítele přestěhuje do NY. Unavená několikaletým stereotypem hledá povyražení bez přílišných závazků.

romantika

Božský cizinec

358 Kč
318 Kč
Z temnoty - 11%
Obzvlášť krutý případ domácího násilí vyvrcholil v dubnu 2011 v poklidném městečku na cornwallském pobřeží Anglie. Prostřednictvím médií událost šokovala nejen veřejnost ve Velké Británii, ale na celém světě…
romantika

Z temnoty

269 Kč
239 Kč
Božský bastard - 11%
(1x)
Chloe Millsová, zatraceně chytrá a pracovitá studentka obchodní administrativy, má jediný problém: svého šéfa, Bennetta Ryana. Je náročný, neomalený, bezohledný – a naprosto neodolatelný. Božský bastard.
romantika

Božský bastard

358 Kč
318 Kč
Okamžik překvapení - 11%
Jako pokus o stmelení rodiny naplánuje Katherine prázdniny na jachtě. Manžel Peter se však pro velké pracovní vytížení nemůže plavby zúčastnit a děti se tváří otráveně....
romantika

Okamžik překvapení

260 Kč
231 Kč
Vejce a já - 6%
(4x)
Slavný autobiografický román popisuje se značným odlehčením život na slepičí farmě, kterou s manželem Bobem založili a zvelebili - v civilizací nedotčeném, panenském koutě severozápadní Ameriky.
romantika

Vejce a já

296 Kč
278 Kč
Tajemství hedvábného vějíře - 11%
(4x)
Kniha nás zavádí do Číny 19. století. Dívky zde procházejí drastickou zkouškou podvazování chodidel a jako ženy jsou odsouzeny žít v izolaci.
romantika

Tajemství hedvábného vějíře

268 Kč
238 Kč
Čtvrtek odpoledne. Půl páté - 11%
(2x)
Tragická smrt dvanáctileté Karen je ústředním motivem spojujícím osudy zdánlivě spolu nesouvisejících lidí z malého vlámského městečka.
romantika

Čtvrtek odpoledne. Půl páté

44 Kč
39 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 59 položek
<< < 1 .. 4 5 6