První designový průvodce po nejlepších pražských kavárnách. Splněný sen jedné obyčejné holky, která se zamilovala do světa výběrové kávy. #instafriendly
Revoluce v opravdovém jídle nabízí návrat ke způsobu, jakým bychom měli jíst. Je to strava s nízkým obsahem sacharidů, vysokým obsahem tuků a žádným cukrem.
Cítíš se opuštěná, jsi trochu nervozní a naštvaná na celý svět? Tak to se potřebuješ dobře najíst! Kuchařka Sama doma a hladová autora Matěje Pospíšila je volným pokračováním bestselleru Sám doma a hladový.
V řadě Tajné nedělní recepty najdete menu na každou neděli v roce. Ve čtvrtém sešitku vám babička poradí, co dobrého si dát k obědu v zimě. Najdete tu nejlepší vyzkoušené rodinné recepty s ohledem na roční období.
Americká šéfkuchařka Marlena de Blasi má dvě životní vášně – lásku a jídlo. Obojí nachází v míře vrchovaté v toskánské vesničce San Casciano dei Bagni, kam se přestěhuje z Benátek se svým italským manželem Fernandem.
Uvařit rychle, zdravě a tak, aby jídlo bylo vhodné i pro dítě? A navíc tak, aby chutnalo i dospělému? Ano, jde to a je to mnohem jednodušší, než byste si mysleli.
Název a podtitul říká o této knize téměř vše. Najdeme v ní recepty, které se tradují v nejslavnější „reggea“ rodině – u Marleyových. Jsou rozděleny do přehledných kapitol (maso, dezerty apod.) a bohatě doplněny fotografiemi.