Nejprodávanější tituly - prosinec 2019
křesťanství

Aramejský otčenáš
Nový překlad Otčenáše z aramejštiny, původního Ježíšova jazyka, spolu s meditačními tanci universálního míru.
křesťanství

Aramejský otčenáš

182 Kč
Desatero Božích přikázání. Otčenáš - 20%
Desatera Božích přikázání si většina lidí cení jako příkazů, které dal Bůh lidem pro život a na cestu ke spáse. Ale chápeme je vskutku v jejich plném významu? Abd-ru-shinův výklad nabízí hlubší pochopení Desatera.
křesťanství
Ukázky

Desatero Božích přikázání. Otčenáš

120 Kč
96 Kč
Síla modlitby teenagera - 11%
Autorka přesvědčivě mladým lidem vysvětluje, jak velkou moc může mít i v jejich životě modlitba a také to, že pro každého má Bůh připraven životní plán.
křesťanství

Síla modlitby teenagera

179 Kč
159 Kč
Umíme se modlit? - 11%
Modlitba je rozhovor duše s Bohem. Ale je také účast na "rozhovoru", který od věčnosti vedou tři božské Osoby mezi sebou. Tedy i naše modlitba se obrací k Bohu Otci skrze Syna v Duchu Svatém. Je to náš výstup, který odpovídá sestupu milosti.
křesťanství

Umíme se modlit?

36 Kč
32 Kč
Vánoční příběhy a zázraky z Bible - 20%
V podání Marka Ebena a Dany Syslové mohou děti i dospělí poslouchat vánoční texty o Betlémské hvězdě, o narození a dětství Ježíše Krista, o Panně Marii, o příchodu Tří králů a o mnoha zázracích.
křesťanství
Ukázky

Vánoční příběhy a zázraky z Bible

169 Kč
135 Kč
Věda, víra, Darwinova teorie a stvoření podle knihy Genesis - 11%
(3x)
V textu je diskutován vztah vědy a víry, Darwinovy teorie a první kapitoly knihy Genesis, evoluce a křesťanství. Zvláštní pozornost je pak věnována třem zprávám o stvoření knihy Genesis a vztahu těchto textů k moderní vědě.
křesťanství

Věda, víra, Darwinova teorie a stvoření podle knihy Genesis

241 Kč
214 Kč
Žít v dialogu - 11%
Kniha „Žít v dialogu“ je druhým dílem souboru tématicky utříděných myšlenek z děl Tomáše Halíka a čtenář zde najde, kromě jiného, sociologické, historiografické a politologické reflexe fenoménu náboženství.
křesťanství

Žít v dialogu

224 Kč
199 Kč
Bible pro malé i velké - Nový zákon - 20%
Biblické příběhy v populární audio formě, přístupné nejširším posluchačským vrstvám. 50 Biblických příběhů vyprávějí: Marek Eben, Radovan Lukavský, Dana Syslová a Gabriela Filippi.
křesťanství
Ukázky

Bible pro malé i velké - Nový zákon

189 Kč
151 Kč
Brány pekelné ji nepřemohou - 11%
Publikace obsahuje příspěvky z vědeckého kolokvia Pronásledování římskokatolické církve v Československu v letech 1948-1960, které pořádala Katolická teologická fakulta Univerzity Karlovy ve spolupráci s pražským arcibiskupstvím 6. listopadu 2009.
křesťanství

Brány pekelné ji nepřemohou

Petr Kubín (ed.)
131 Kč
116 Kč
Minutové nesmysly - 11%
Až budete číst krátké příběhy a probojovávat se mistrovým tajemným jazykem, možná bezděky narazíte na učení Tichu, jež je v knize ukryto, a dojdete k Probuzení ? a proměníte se. To právě znamená Moudrost: Změnit se tím, že si uvědomíme skutečnost.
křesťanství

Minutové nesmysly

196 Kč
174 Kč
Zobrazuji 121 - 130 z 145 položek
<< < 1 .. 11 12 13 14 15 > >>