Nejprodávanější tituly - prosinec 2019
hudba

Ondřej Ruml zpívá Ježka, Voskovce a Wericha
Zpěvák a hudebník Ondřej Ruml sáhl tentokrát po „rodinném stříbru“ a spolu s výtečnými muzikanty nahrál a nazpíval písně klasiků, Jaroslava Ježka, Jiřího Voskovce a Jana Wericha. Ruml a jeho hudební přátelé se rozhodli dát písničkám novější zvuk, zachovali ale jazzový ráz, kterým je Ježkova tvorba pověstná.
hudba

Ondřej Ruml zpívá Ježka, Voskovce a Wericha

323 Kč
Vteřiny křehké
Na nahrávku Jiří Pavlica vybral a zhudebnil patnáct básní různých autorů, které spolu korespondují a vytvářejí harmonický celek vypovídající o radostech a strastech lidského života. Svým nezaměnitelným hudebním cítěním navázal na svá starší legendární alba a spolu s typickým projevem a zvukem Hradišťanu vzniklo originální a obdivuhodné album.
hudba

Vteřiny křehké

269 Kč
Winna
Duu Tara Fuki se podařilo albem Winna připravit nevšední hudební zážitek. Winna je tichá a sametová jako noc a mocná a dravá jako jarní tok. Dvě ženy, dvě violoncella, dva hlasy. Výjimečně krásná hudba, silná a průzračná.
hudba

Winna

269 Kč
Česká mše vánoční
Spojením Rybovy mše, Ladova betlému a desítek dalších Ladových postaviček a scenérií vznikl stejnojmenný animovaný film, který je už od roku 2007 neodmyslitelnou součástí vánočních svátků s Českou televizí.
hudba

Česká mše vánoční

89 Kč
Jsme starý jako děti
Třetí autorské album Oskara Petra Jsme starý jako děti vzniklo jako pokus zachytit současný Petrův repertoár, průřez jeho tvorbou ve formě akustického provedení skladeb dávných, minulých i současných.
hudba

Jsme starý jako děti

261 Kč
Nězachoď slunečko
Houslistka zlínské Filharmonie Bohuslava Martinů a dlouholetá členka Cimbálové muziky Stanislava Gabriela se pohybuje napříč žánry, s pokorou čerpá z moravské písňové tradice, ale současně suverénně využívá moderní technologie. Na své album Nězachoď slunečko vybírala z lidových písní, které jsou jejímu srdci nejmilejší.
hudba

Nězachoď slunečko

269 Kč
Recto Verso
Vinylová reedice druhé studiové desky francouzské zpěvačky, která původně vyšla v roce 2013. Obsahuje šest bonusových nahrávek.
hudba

Recto Verso

944 Kč
Kdyby prase mělo křídla
Nejlepší písničky pro děti v dokonale remasterovaném zvuku!
hudba

Kdyby prase mělo křídla

267 Kč
Le carnet noir
Le carnet noir přináší opět hudbu keltské Bretaně – tradiční tance a písně s mystickým nádechem, ovlivněné starými bretaňskými legendami, dobrodružstvím, melancholií a průzračností zpěvů moře.
hudba

Le carnet noir

269 Kč
Potichu? (Skoro Unplugged)
Reedice alba jesenické kapely z roku 1997. CD má digisleeve obal s obrázkem Jaromíra 99.
hudba

Potichu? (Skoro Unplugged)

269 Kč
Zobrazuji 181 - 190 z 213 položek
<< < 1 .. 17 18 19 20 21 22 > >>