Nejprodávanější tituly - prosinec 2019
rock

Pošli to tam!
Michal Pavlíček sestavil novinkové autorské albumvduchu svého vnímání hudby jako svobodnéhohorizontubez hranic a stylových omezení. Sousedí zde tedy skladby různorodé, postavené tu na sólové kytaře, jinde na vokálu.
rock

Pošli to tam!

674 Kč
Luna nad Iglau
Lídr Třináctky ve své bezmála čtyřicetileté kariéře poprvé propůjčil svůj nezaměnitelný charismatický hlas skladbám, které sám autorsky nepřipravil. Album „Luna nad Iglau“ mohlo vzniknout jen díky hluboké lidské a filozofické propojenosti tvůrců.
rock

Luna nad Iglau

314 Kč
Bombarďák-3FO3
Ideální deska nejen pro děti vám dodá veselou a dobrou náladu. Třetí album rozpustilé party Bombarďák nenechává nic náhodě a punkově přiznává, že vedle rocku jsou i country, ska a folk zábavnou muzikou. Vše se ale musí podávat bombarďáckým stylem.
rock

Bombarďák-3FO3

269 Kč
Bohemian Rhapsody
Legendární britská kapela Queen s již zesnulým frontmanem Freddiem Mercurym vydává soundtrack k filmu Bohemian Rhapsody, zde na 2 LP. Film oslavuje kapelu, její hudbu a výjimečného frontmana.
rock

Bohemian Rhapsody

1 061 Kč
Colorado
Colorado je očekávané studiové album kanadského hudebníka Neila Younga, které nahrál ve spolupráci s kapelou Crazy Horse.
rock

Colorado

1 277 Kč
Třecí plochy
V pořadí čtrnácté studiové album kapely nazvané Třecí plochy. Obsahuje 12 písní a otvírákem je předělávka písničky Je to nejistý od J.A.R.
rock

Třecí plochy

476 Kč
Zemětřesení 2
Projekt Zemětřesení se zformoval v roce 1992 na základě hlasování fanoušků. Výsledné obsazení tvořili Aleš Brichta, Vlasta Henych, Miloš Dodo Doležal a Štěpán Smetáček.
rock

Zemětřesení 2

287 Kč
The Early Years – Cre/ation
Sběratelská lahůdka. Jedinečný pohled na ranou tvorbu jedné z nejdůležitějších hudebních skupin všech dob.
rock

The Early Years – Cre/ation

476 Kč
Hyjé!
Album je plné jezdců, rytířů, lovců lebek, pánů v kočáře, krasojezdkyň, a písně jsou to v naprosté většině příběhové v rytmu rock'n'rollu, jazzu, popu, tanga, dechovky, klezmeru, cirkusu i šansonu.
rock

Hyjé!

449 Kč
Animals
Animals je desáté studiové album anglické rockové skupiny Pink Floyd, vydané 21. ledna 1977 prostřednictvím Harvest and Columbia Records.
rock

Animals

575 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 49 položek
1 2 3 .. 5 > >>