Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2019
neobyčejné osudy

Jako v nebi, jenže jinak
(12x)
Samotáři nežijí jen na Šumavě. Aleš Palán, autor bestselleru Raději zešílet v divočině, přináší setkání s dalšími solitéry žijícími stranou civilizace. Rok a půl za nimi jezdil do oblastí od Chodska po Bílé Karpaty, od Jizerských hor po Beskydy.
neobyčejné osudy
Ukázky

Jako v nebi, jenže jinak

398 Kč
Návrat do divočiny
(1x)
V knize Raději zešílet v divočině přinesl autor rozhovory s šumavskými samotáři, nyní přináší své zamyšlení nad tím, co mu tři roky se samotáři daly, čím ho tito lidé nejvíc oslovili a proč je má tak rád.
neobyčejné osudy
Ukázky

Návrat do divočiny

318 Kč
Holubí tunel - 20%
Ani ne tak memoáry, jako spíše vzpomínání starého přítele, s kterým sedíte nad sklenkou sherry u krbu a on vám vypráví příběhy ze svého předlouhého života.
neobyčejné osudy
Ukázky

Holubí tunel

248 Kč
198 Kč
Paměti přírodního léčitele - 20%
(2x)
Slavný léčitel vypráví poutavou formou svůj strhující životní příběh.
neobyčejné osudy
Ukázky

Paměti přírodního léčitele

245 Kč
196 Kč
Čurda z hlíny - 20%
(1x)
Tři dokupovídky nejsou historickou studií, ale živým a čtivým portrétem několika temných postav.
neobyčejné osudy
Ukázky

Čurda z hlíny

199 Kč
159 Kč
Deník - 20%
(10x)
Proslulá kniha obsahuje deníkové záznamy židovské dívky, která se s rodinou za války ukrývala před nacisty ve skrýši starého domu na předměstí Amsterodamu.
neobyčejné osudy
Ukázky

Deník

199 Kč
159 Kč
Carrie Kirsten: 3 principy - 20%

Život známých lidí může vypadat dokonalý, všechno ale není vždy tak, jak se na první pohled zdá.  V této knize se vám ukážu z jiné stránky, kterou jste dosud neměli možnost poznat. Dozvíte se, co jsem na internetu nikdy nesdílela. Prozradím vám, s čím jsem posledních pár let mimo obrazovku bojovala. A jak jsem se dostala z psychického dna, na které jsem kvůli sociálním sítím spadla. Na základě svých zkušeností jsem vytvořila 3 principy, kterých je potřeba se držet, abychom mohli vést šťastný a spokojený život. Teď se o ně s vámi podělím.

neobyčejné osudy
Ukázky

Carrie Kirsten: 3 principy

209 Kč
167 Kč
Holka ze sekáče - 20%
(1x)

Už v břiše jsem věděla, že něco není v pořádku. Nejsem žádná holka, která prodává oblečení v second handu. Jsem holka, kterou vlastní mamka nechala napospas v porodnici. Rozhodla jsem se vyprávět svůj příběh o tom, jaký to je být adoptovaným dítětem, teenagerem bez biologických rodičů a dospělým, co se s tím vším musí nějak vyrovnat.

neobyčejné osudy
Ukázky

Holka ze sekáče

249 Kč
199 Kč
Chlapec, který následoval svého otce do Osvětimi - 20%
(1x)
Gustav Kleinmann, vídeňský židovský čalouník, je v roce 1939 zatčen nacisty a spolu se svým dospívajícím synem Fritzem odvlečen do německého Buchenwaldu. Tam se začíná jejich nepředstavitelný příběh plný násilí, hladu a nucených prací.
neobyčejné osudy
Ukázky

Chlapec, který následoval svého otce do Osvětimi

248 Kč
198 Kč
Vejce a já - 20%
(7x)
Slavný autobiografický román popisuje se značným odlehčením život na slepičí farmě, kterou s manželem Bobem založili a zvelebili - v civilizací nedotčeném, panenském koutě severozápadní Ameriky.
neobyčejné osudy
Ukázky

Vejce a já

178 Kč
142 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 48 položek
1 2 3 .. 5 > >>