Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2019
umění a architektura

Tajemná tvář - 20%

Záhady a tajemství v životě a díle Karla Hynka Máchy Život i dílo romantického rozervance Karla Hynka Máchy zůstávají dodnes opředeny množstvím tajemství a záhad.

umění a architektura
Ukázky

Tajemná tvář

199 Kč
159 Kč
Crowley Aleister - Šelma v Berlíně - 20%
Crowley žil v Berlíně v posledních dnech Výmarské republiky a nástupu Adolfa Hitlera k moci, v letech 1930–1932. Autor líčí toto období Crowleyho života – jeho uměleckou tvorbu i bohatších materiálů Crowleyho mnohotvárnou osobnost.
umění a architektura
Ukázky

Crowley Aleister - Šelma v Berlíně

399 Kč
319 Kč
Sulek maluje - 20%
Známý autor životopisů P. Kosatík si za objekt své knihy vybral osobu svérázného malíře Svatopluka Sulka. Jeho biografie však není jen běžnou knihou „o malíři a jeho obrazech“. Směřuje k širšímu zamyšlení nad životem, proměněným beze zbytku v tvorbu.
umění a architektura
Ukázky

Sulek maluje

279 Kč
223 Kč
Točité věty - 20%
(2x)
Rozsáhlý román známé autorky a bohemistky Daniely Hodrové je úzce spjat se životním osudem překladatelky a básnířky Bohumily Grögerové a výtvarnice Adrieny Šimotové, jimž je také dedikován.
umění a architektura
Ukázky

Točité věty

190 Kč
152 Kč
Ma vie - 20%

Nahlédněme do malířovy duše jeho vlastníma očima a nechme se okouzlit… Chagall celý svůj život vyprávěl příběhy, příběhy svého života, příběhy zaniklého světa, příběhy svých radostí, ale i obav a smutku…

umění a architektura
Ukázky

Ma vie

127 Kč
102 Kč