Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2019
ženy

Deník - 20%
(10x)
Proslulá kniha obsahuje deníkové záznamy židovské dívky, která se s rodinou za války ukrývala před nacisty ve skrýši starého domu na předměstí Amsterodamu.
ženy
Ukázky

Deník

199 Kč
159 Kč
Útěky – Lída Baarová - 20%
Čtenářsky vděčné vzpomínky talentované, obdivované, ale i nenáviděné české herečky, která se proslavila nejen svou krásou a filmovými rolemi, ale i vztahem s nacistickým ministrem propagandy Josephem Goebbelsem.
ženy
Ukázky

Útěky – Lída Baarová

239 Kč
191 Kč
Holka ze sekáče - 20%
(1x)

Už v břiše jsem věděla, že něco není v pořádku. Nejsem žádná holka, která prodává oblečení v second handu. Jsem holka, kterou vlastní mamka nechala napospas v porodnici. Rozhodla jsem se vyprávět svůj příběh o tom, jaký to je být adoptovaným dítětem, teenagerem bez biologických rodičů a dospělým, co se s tím vším musí nějak vyrovnat.

ženy
Ukázky

Holka ze sekáče

249 Kč
199 Kč
Lid mi říká Evita - 20%
Životní příběh Evy Perónové.
ženy
Ukázky

Lid mi říká Evita

159 Kč
127 Kč
Královská revoluce: Kate a Meghan - 20%
Ambiciózní Kate a Meghan už dokázaly rozdělit dřív nerozlučné královské bratry. Co bude dál?
ženy
Ukázky

Královská revoluce: Kate a Meghan

209 Kč
167 Kč
Máme na vybranou - 20%
(5x)
Ve své knize, která je víc než jen memoárovou literaturou, nám Edith Egerová předkládá nejen napínavý a působivý příběh vlastního života, ale také inspirativní příběhy svých pacientů.
ženy
Ukázky

Máme na vybranou

299 Kč
239 Kč
Život podle Lucie - 20%

Držitelka ocenění Blogerka roku vzpomíná na své dětství, aby popsala paradoxy své dospělosti. Po maturitě se známá blogerka vdá za holandského učitele a vědce, stěhuje se s ním do Florencie a doprovází ho Evropou. Do Čech se vrací zcestovalá, ale neukotvená.

ženy
Ukázky

Život podle Lucie

199 Kč
159 Kč
Odložený život - 20%
(1x)
Biografie pražské rodačky Dity Krausové (nar. 1929), která prošla Terezínem, Osvětimí a Bergen-Belsenem. Ve své biografii popisuje dětství v Praze, vzpomíná na rodiče a kamarády. V listopadu 1942 přišlo předvolání do transportu a rodina putovala nejprve do Terezína a pak do Osvětimi.
ženy
Ukázky

Odložený život

249 Kč
199 Kč
Bára Votíková: Trochu jinak - 20%
(1x)

Vstup do světa zábavných skečů a zjisti, že i holky můžou hrát fotbal. Jsem Bára. Na jedné straně profesionální fotbalistka, na straně druhé bláznivá youtuberka. Především jsem ale obyčejná holka, které pár komediálních videí změnilo život od základu. Narodila jsem se v Plzni a budu vám vyprávět o tom, jaký to je, když se rozhodnete žít život přesně podle sebe, a tak trochu jinak. A také o tom, jak je důležité naučit se nebrat věci tak vážně a nebát se snít.

ženy
Ukázky

Bára Votíková: Trochu jinak

249 Kč
199 Kč
Frida Kahlo: Ilustrovaný životopis - 20%

Životopis legendární mexické umělkyně doplněný fascinujícími ilustracemi Frida Kahlo, živelná umělkyně s bohémskou, nespoutanou, ale zároveň bolavou duší. Její příběh nejednou obletěl svět a její obrazy nás vtahují do prapodivného světa plného svébytné atmosféry.

ženy
Ukázky

Frida Kahlo: Ilustrovaný životopis

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 23 položek
1 2 3 > >>