Nejprodávanější Kniha - prosinec 2019
kočky

Kočkám chutná kaviár
Autoři vás znovu zavedou do malé jihočeské vísky Poněšice, kde žijí se svými kočkami, a kromě toho, že nahlédnete do jejich soukromí, najdete ve vyprávění plném humoru vedle lidských receptů i recepty ryze kočičí.
kočky

Kočkám chutná kaviár

198 Kč
Kotě
Televizi můžete klidně vypnout. Koťata jsou lepší než nejzábavnější show, zvědavější než kterýkoli detektiv a okouzlující víc než kterákoli celebrita. Vpředou se člověku do srdce a omotají si ho kolem svých sametových tlapek.
kočky

Kotě

143 Kč
Moje první kočička
Kočky jsou nezávislá stvoření, přesto potřebují určitou míru každodenní péče, pozornosti a pochopení. Tento kompletní a praktický průvodce s veselými ilustracemi pomůže dětem kočku lépe poznat a poradí jim, jak o ni pečovat.
kočky

Moje první kočička

269 Kč
Hravé koťátko
Leporelo s výsekem vypráví o malém koťátku, které si rádo hrálo. Jak to dopadlo a jestli si s ním hrála i ostatní zvířátka na dvorku, se dozví nejmenší čtenáři z veselého leporela.
kočky

Hravé koťátko

71 Kč
Kočka
O kočkách se říká, že jsou sebevědomé, samostatné a svého páníčka poctí svou přízní jen tehdy, když se jim samotným zachce. Přesto potřebují jeho správnou péči a lásku, aby jim bylo dobře. V naší praktické příručce se dozvíte vše potřebné..
kočky

Kočka

269 Kč
Co nám říká kočka? - Kočičí řeč pro dvounožce
Jak se snadno naučit „kočičí“ řeči! Naše sametové tlapky mají k vyjadřování spoustu možností. Vedle předení, mňoukání a prskání využívají i svou rozmanitou tělesnou řeč, když nám chtějí něco sdělit. Odhalte tajemství kočičí řeči..
kočky

Co nám říká kočka? - Kočičí řeč pro dvounožce

143 Kč
Snažíme se porozumět kočce
Praktická příručka plná kouzelných fotografií vám na řadě příkladů představuje různorodý repertoár kočičího chování, hlasové projevy a řeč těla. Díky ní budete se svým domácím mazlíčkem správně komunikovat.
kočky

Snažíme se porozumět kočce

179 Kč