Nejprodávanější Kniha - prosinec 2019
psi

Vlčí mluva pro pejskaře
Psi údajně poslouchají, jen když je ustavičně kontrolujeme, ignorujeme jejich nevhodné chování, trestáme je za opakované porušení našich povelů.Tyto a další omyly jsou ve světě pejskařů velmi rozšířené Ale chovají se vlci opravdu takhle?
psi

Vlčí mluva pro pejskaře

296 Kč
Moudrost starých psů
(1x)
Psi jsou úžasní – v každém věku! Život se starým psem nám otevírá oči a srdce víc, než si umíme představit. Staří psi nás mohou mnohému naučit.
psi

Moudrost starých psů

359 Kč
Svého psa nestřílejte
(5x)
Tato úžasná, jasně srozumitelná a nesmírně užitečná kniha je určena každému, kdo by rád porozuměl nebo změnil chování nějakého živého organismu - ať už jde o štěkajícího psa, hlučného souseda, nepřátelskou kočku nebo vaše vlastní zlozvyky.
psi

Svého psa nestřílejte

297 Kč
Trénink je v hlavě
Etolog a trenér zvířat RNDr. František Šusta se ve své nové knize vrací k tématu Jak se zvířata učí.
psi

Trénink je v hlavě

359 Kč
Běhej se psem
Kompletní průvodce světem společného běhání se psy.
psi

Běhej se psem

332 Kč
Barf -  Krmení psa přirozenou stravou
V této knize se vám pokusím jednoduchou formou představit staro-nový způsob krmení psů.
psi

Barf - Krmení psa přirozenou stravou

314 Kč
Chov psů – Příručka zodpovědného chovatele
Kniha Chov psů – Příručka zodpovědného chovatele je volným pokračováním velmi úspěšné knihy Jak prodloužit život vašeho psa. Kniha je určena jak zkušeným chovatelům, tak i těm, kteří s chovem psa začínají.
psi

Chov psů – Příručka zodpovědného chovatele

152 Kč
Malina pro slona
Velmi čtivá a poutavě podaná reportáž se spoustou barevných fotek vypráví o tom, jak přední česká trenérka psů Hana Böhme speciálně cvičí psy, kteří pak v africkém Kongu odhalují pašeráky cenných trofejí i ohrožených zvířat.
psi

Malina pro slona

350 Kč
Pes a lov
Výpravná publikace doplněná řadou originálních fotografií a ukázek ze starých tisků i historických pramenů se věnuje loveckým technikám v historii a současnosti.
psi

Pes a lov

449 Kč
Hyperaktivní pes
Znáte psy, kteří se nedají odnaučit tahání na vodítku? Kteří na každého vyskakují? Kteří doma „tancují po nábytku“? Kteří koušou a rvou za vodítko? To je ale špatně vychovaný pes!
psi

Hyperaktivní pes

359 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 41 položek
1 2 3 .. 5 > >>