Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2019
stavba a úpravy

Rodinný dům ze všech stran - 20%
(1x)
Autor přináší populární formou základní informace o výstavbě rodinného domu, přitom čtenáře nezahlcuje čísly a paragrafy. Celkovou čtivost podpoří i barevné žánrové ilustrace a fotografie cca 15 - 25 zdařilých rodinných domů soudobé produkce.
stavba a úpravy
Ukázky

Rodinný dům ze všech stran

297 Kč
238 Kč
Pracujeme se dřevem - 20%
V upraveném vydání úspěšné knihy se čtenáři dozví jaké jsou základní druhy dřeva, jak postupovat při jeho ručním opracování, jak dřevo reaguje na změnu prostředí, jaké povrchové úpravy se používaly dříve a nyní, jaké si zvolit pracovní nástroje.
stavba a úpravy
Ukázky

Pracujeme se dřevem

135 Kč
108 Kč
Vzduchotěsnost obvodových plášťů budov - 20%
Kniha je určena především projektantům a architektům, užitečná může být i investorům se zodpovědným přístupem ke kontrole kvality stavebního díla a také všem zájemcům o nízkoenergetické stavění.
stavba a úpravy
Ukázky

Vzduchotěsnost obvodových plášťů budov

221 Kč
177 Kč
Lykke - 20%
Zapojte se do revolučního tažení za štěstím! Autor světového bestselleru Hygge – Prostě šťastný způsob života přichází s dalšími inspirativními nápady a návrhy, jak dosáhnout většího štěstí.
stavba a úpravy
Ukázky

Lykke

189 Kč
151 Kč
Krby, kamna a teplovodní vytápění - 20%
Pohled do plamenů a teplo z krbu či krbových kamen můžete mít i vy.
stavba a úpravy
Ukázky

Krby, kamna a teplovodní vytápění

195 Kč
156 Kč
Nábytek svépomocí - 20%
Nábytek z laminovaných desek si můžete vyrobit a smontovat sami. Levně, se základním nářadím, na míru a přesně podle vašich potřeb. Všechny nezbytné znalosti a informace najdete v knize Martina Zoufalého.
stavba a úpravy
Ukázky

Nábytek svépomocí

169 Kč
135 Kč
Sklepy v zahradě - 20%
Chystáte se postavit na svém pozemku sklep pro rekreační nebo hospodářské účely? Nejste si jisti tím, co všechno taková stavba obnáší? Pak bude pro vás tato publikace užitečným pomocníkem.
stavba a úpravy
Ukázky

Sklepy v zahradě

195 Kč
156 Kč
Koupací jezírka - 20%
Kniha tematicky doplňuje úspěšnou knihu Zahradní jezírka a vodní rostliny. Je určena všem milovníkům vody v zahradě, kteří si chtějí zbudovat vlastní přírodní rybníček.
stavba a úpravy
Ukázky

Koupací jezírka

254 Kč
203 Kč
Stavební konstrukce z požárního hlediska - 20%
Publikace je určena především pro projektanty, inženýry, technické pracovníky stavebního zaměření, zabývající se požární problematikou a dále pro studenty středních a vysokých škol.
stavba a úpravy
Ukázky

Stavební konstrukce z požárního hlediska

254 Kč
203 Kč