Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2019
pedagogika, didaktika

Najděte si svého marťana - 20%
(29x)
V knize objevíte svěží pohledy a úvahy z oblasti psychologie a mezilidských vztahů. Zaujme vás zejména to, s jakým citem autor popisuje svět malých dětí - jeho pojetí je sympatickou pozvánkou do světa dětské psychiky.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Najděte si svého marťana

188 Kč
150 Kč
Školní vzdělávání ve Finsku - 20%
Kniha je pokračováním ediční řady o školním vzdělávání v evropských zemích, kterou od roku 2008 vydáváme.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Školní vzdělávání ve Finsku

120 Kč
96 Kč
Sportovní příprava dětí - 20%
Nové, aktualizované vydání úspěšné publikace o sportovní přípravě dětí a mládeže je určeno trenérům, sportovním instruktorům, cvičitelům a rodičům, jejichž děti začínají s pravidelným tréninkovým procesem.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Sportovní příprava dětí

195 Kč
156 Kč
Pedagogika - 20%
Tato publikace slouží k základní orientaci v pedagogice jako moderní vědě. Je koncipována jako učebnice základů pedagogiky a didaktiky s úvodem do sociální pedagogiky, pedagogického výzkumu a diagnostiky žáka.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Pedagogika

271 Kč
217 Kč
Spratek - 20%
(4x)
Kniha je pozitivním svědectvím o síle pedagogických a terapeutických prostředků, a pedagoga představuje jako přítele, který neváhá pro dítě překonávat různé těžkosti.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Spratek

255 Kč
204 Kč
Obecná didaktika - 20%
Učebnice obecné didaktiky představuje myšlenkový systém, který vás uvede do vymezené vědní oblasti. Logické utřídění látky a vhled do soustavy jejího výkladu poskytuje studujícím teoretické poznání.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Obecná didaktika

339 Kč
271 Kč
Muzikoterapie a edukace - 20%
Celou knihu provázejí dvě klíčová slova: muzikoterapie a edukace. Jde o první publikaci na českém trhu zaměřenou na problematiku výchovy a vzdělávání s pomocí hudby a psychosomatické muzikoterapie.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Muzikoterapie a edukace

280 Kč
224 Kč
Odměny a tresty ve školní praxi - 20%
Jednou z nejdůležitějších aktivit učitele ve třídě je odměňování a trestání. Tyto činnosti souvisí nejen s kázní a udržováním pravidel ve třídě, ale také s motivací, třídním klimatem i se vztahem žáků ke vzdělávání vůbec.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Odměny a tresty ve školní praxi

246 Kč
197 Kč
Pedagogika pro učitele - 20%
Základní učební text je nepostradatelný pro všechny studenty pedagogických oborů na pedagogických, filozofických, přírodovědeckých fakultách a na ČVUT v jejich praktické vzdělávací činnosti s důrazem na současné pedagogické ideje, trendy i vědění.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Pedagogika pro učitele

365 Kč
292 Kč
Život s vysokou inteligencí - 20%
Vysoká inteligence nemusí znamenat jen úspěch a skvělý život. Velmi chytří lidé bývají naopak často nepochopení, cítí se osaměle, trpí nedostatkem sebedůvěry a až přílišnou citlivostí a zranitelností.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Život s vysokou inteligencí

280 Kč
224 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 24 položek
1 2 3 > >>