Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2019
výchova a rodina

Najděte si svého marťana - 20%
(29x)
V knize objevíte svěží pohledy a úvahy z oblasti psychologie a mezilidských vztahů. Zaujme vás zejména to, s jakým citem autor popisuje svět malých dětí - jeho pojetí je sympatickou pozvánkou do světa dětské psychiky.
výchova a rodina
Ukázky

Najděte si svého marťana

188 Kč
150 Kč
Dítě na vlastní pohon - 20%
Rodičovství není snadné – milujeme své děti a děláme pro ně, co můžeme. Ale opravdu závisí úspěch našich potomků na tom, kolik úsilí věnujeme jejich školním výsledkům a volnočasovým aktivitám?
výchova a rodina
Ukázky

Dítě na vlastní pohon

279 Kč
223 Kč
Dotýkání dovoleno! - 20%
Tato kniha byla napsána proto, aby vrátila doteky do našich životů a abychom si uvědomili, proč často hladíme plyšáka, ale ne sebe navzájem. Zaměřuje se na nedomazlenost ve vztazích a v komunikaci a nedomazlenost jako vyjádření vztahu k sobě.
výchova a rodina
Ukázky

Dotýkání dovoleno!

144 Kč
115 Kč
Jak se zbavit plenek - 20%
Jak poznáte, že vaše dítě je zralé na odplenkování a jak potom na to?
výchova a rodina
Ukázky

Jak se zbavit plenek

209 Kč
167 Kč
Mámo, už to zvládnu samo! - 20%
Samostatné, sebevědomé, spokojené. Je to báječný pocit, když vidíte, že vaše dítě je schopné zvládat životní situace, navazovat vztahy, překonávat překážky, zažívat úspěch, rozvíjet svůj talent, samostatně se rozhodovat, nebýt závislé na čemkoli a na komkoli, užívat si svůj život, žít šťastně a spokojeně.
výchova a rodina
Ukázky

Mámo, už to zvládnu samo!

99 Kč
79 Kč
Odemykání dětského potenciálu - 20%
(1x)

Každé dítě je génius, jen potřebuje objevit své přirozené talenty. Od autora bestselleru Pozitivní leader. Knižní zpracování kurzů a seminářů pro rodiče, děti a studenty, které vedou světově uznávaný kouč Jan Mühlfeit spolu s lektorkou Katkou Novotnou, vám pomůže pochopit, v čem vaše děti vynikají.

výchova a rodina
Ukázky

Odemykání dětského potenciálu

279 Kč
223 Kč
Sourozenci - o spravedlivé výchově - 20%

Pomozte svým dětem vzájemně spolupracovat a pomáhat si! V této knize naleznete odpovědi na otázky, které si asi jako každý rodič dvou a více dětí zaručeně kladete, a navíc se dozvíte i mnoho dalšího.

výchova a rodina
Ukázky

Sourozenci - o spravedlivé výchově

149 Kč
119 Kč
Psychologie v učitelské praxi - 20%
Když pracovníci NASA hledali profesi, která by vyžadovala podobné vlastnosti osobnosti, jaké jsou kladeny na špičkové letce, počítač prý z několika stovek profesiogramů vyhodnotil jako nejbližší vhodné povolání profesi učitele.
výchova a rodina
Ukázky

Psychologie v učitelské praxi

314 Kč
251 Kč
Hlavu vzhůru, rodiče! - 20%

Motto: Je důležitější připravit děti na cestu, než cestu pro děti. Kniha není příručkou pro dokonalé rodiče, ale je průvodcem pro rodiče odhodlané a statečné, pro rodiče, kteří chtějí dát dětem sami sebe.

výchova a rodina
Ukázky

Hlavu vzhůru, rodiče!

297 Kč
238 Kč
Techniky učení - 20%
(1x)
Knížka je určena všem, kteří se chtějí snadněji a lépe učit a více si zapamatovat. Díky testu v knize zjistíte, jaký jste studijní typ a jaké metody učení jsou pro vás nejvhodnější. Dozvíte se, jak se správně motivovat, jak při učení ideálně postupovat.
výchova a rodina
Ukázky

Techniky učení

144 Kč
115 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 13 položek
1 2 > >>