Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2019
společenské vědy

Kniha kódů a šifer - 20%
Kniha mapuje historii šifrování i současný stav kryptologie a vybírá z nich nejzajímavější témata, která podává srozumitelným způsobem.
společenské vědy
Ukázky

Kniha kódů a šifer

249 Kč
199 Kč
Feministky nenosí růžovou a jiné lži - 20%
(2x)

Inspirativní sbírka esejí známých žen, pro které feminismus něco znamená  Feminismus. Dnes hodně diskutované téma. Co ale vlastně toto slovo na F znamená? Známé ženy ukazují svoji vlastní cestu k osobnímu chápání feminismu.

společenské vědy
Ukázky

Feministky nenosí růžovou a jiné lži

279 Kč
223 Kč
Antropologie turismu - 20%
Antropologie turismu je relativně nová subdisciplína a tematická oblast sociokulturní antropologie, která se postupně etabluje a dynamicky rozvíjí od sedmdesátých let 20. století.
společenské vědy
Ukázky

Antropologie turismu

220 Kč
176 Kč
Mluv jako TED - 20%

Chyťte svým projevem posluchače za srdce! Chcete, aby vás ostatní poslouchali? Abyste zaujali, musíte své nápady umět prodat. To je dovednost, která otevírá bránu ke splnění vašich snů.

společenské vědy
Ukázky

Mluv jako TED

249 Kč
199 Kč
Šok! Hrůza! Média! - 20%
Média dnes doslova hýbou společností. Víte, jak se v nich orientovat? Kdo vlastní české sdělovací prostředky a jak se to odráží v jejich obsahu? Tušíte, co se odehrává v novinářském světě a kdo, jak a proč pro vás zprávy tvoří?
společenské vědy
Ukázky

Šok! Hrůza! Média!

209 Kč
167 Kč
Vor v zákoně: Ruská mafie - 20%
Vory v zákoně neboli „zloději podle zákona“, pojmenování, pod nímž je také známá ruská mafie, se zrodili na počátku 20. století převážně v trestaneckých táborech a gulazích.
společenské vědy
Ukázky

Vor v zákoně: Ruská mafie

279 Kč
223 Kč
Média, lži a příliš rychlý mozek - 20%
(1x)
Autorem knihy je spoluzakladatel webu manipulatori.cz, který se snaží podporovat nezávislé a kritické myšlení a odkrývat mediální lži.
společenské vědy
Ukázky

Média, lži a příliš rychlý mozek

229 Kč
183 Kč
Mocenská posedlost - 20%
(1x)
Úspěšná kniha MUDr. Františka Koukolíka Mocenská posedlost se vrací na knižní trh v novém vydání, od základu přepracovaná a doplněná bohatou věcnou dokumentací.
společenské vědy
Ukázky

Mocenská posedlost

220 Kč
176 Kč
Svoboda jménem zlato - 20%
(1x)
Co by znamenal návrat ke zlatému standardu?Jakou roli hraje v historickém kontextu zlato? Profesor podnikové ekonomiky Dr. Hans J. Bocker - přední švýcarský ekonom se v knize věnuje aktuálnímu tématu dnešní doby - nemocnému peněžnímu hospodářství.
společenské vědy
Ukázky

Svoboda jménem zlato

169 Kč
135 Kč
Druhá derivace touhy I - 20%
(1x)
Úvahy ekonoma Tomáše Sedláčka se ohlíží za událostmi nabitým desetiletím. Jedná se o jednu z nejdelších a nejsouvislejších sérií úvah v českém teritoriu, která ukazuje autorovu názorovou integritu a pestrost myšlenek...
společenské vědy
Ukázky

Druhá derivace touhy I

168 Kč
134 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 103 položek
<< < 1 2 3 4 .. 11 > >>