Nejprodávanější tituly - prosinec 2019
počítače

Jak na dokonalou prezentaci v PowerPointu
Tato užitečná příručka vám nejen poradí, jak dokonalou prezentaci v programu MS PowerPoint vytvořit, ale také jakým způsobem s hotovou prezentací pracovat.
počítače

Jak na dokonalou prezentaci v PowerPointu

116 Kč
Tvorba informačních systémů - 14%
Publikace uznávaných autorů shrnuje současné poznání v oblasti analýzy a návrhu podnikových informačních systémů.
počítače

Tvorba informačních systémů

370 Kč
318 Kč
Deep learning v jazyku Python - 11%
Strojové učení zaznamenalo v posledních letech pozoruhodný pokrok od téměř nepoužitelného rozpoznávání řeči a obrazu k nadlidské přesnosti.
počítače

Deep learning v jazyku Python

629 Kč
559 Kč
Co je nového v počítačových hrách - 11%
Aktuální myšlení o počítačových hrách jako kulturním fenoménu. Seriózní výzkum počítačových her, chápaných už ne pouze jako společenská hrozba, ale primárně jako nový kulturní fenomén, se zrodil v posledních patnácti letech.
počítače

Co je nového v počítačových hrách

216 Kč
192 Kč
Excel 2019 - 11%
Používáte Excel a zajímá vás, co přinesla verze 2019? To se dozvíte v této knize, která srozumitelně vysvětluje, jak jednotlivé funkce a nástroje používat, abyste je propojili do funkčního celku.
počítače

Excel 2019

314 Kč
279 Kč
Deník malého Minecrafťáka 4 - 11%
Minus už sice dávno není žádný zelenáč, má ale skutečně na to, aby se stal opravdovým bojovníkem? Minus zažívá těžké časy. Jeho vesnici ohrožuje nejhorší útok, jaký ji kdy potkal, a on sám musí čelit jednomu ze svých spolubojovníků.
počítače

Deník malého Minecrafťáka 4

269 Kč
239 Kč
Jak na Internet – Bezpečně - 11%
Od roku 2012 sdružení CZ.NIC, správce domény CZ, produkuje osvětový televizní seriál Jak na Internet. Více než 100 krátkých videí přináší rady a tipy, jak obstát ve světě Internetu a technologií s ním spojených.
počítače

Jak na Internet – Bezpečně

269 Kč
239 Kč
Self Service Business Intelligence - 20%
Publikace se komplexně věnuje přípravě a realizaci samoobslužných business intelligence aplikací (SSBI), které představují jeden z nejvýraznějších trendů v oblasti BI.
počítače
Ukázky

Self Service Business Intelligence

339 Kč
271 Kč
SQL - Podrobný průvodce uživatele - 11%
Jazyk SQL (Structured Query Language) je účinným nástrojem pro práci s tabulkami v relačních databázích. Umožňuje provádět výběry a řazení záznamů, výpočty, souhrny a spojovat více datových tabulek.
počítače

SQL - Podrobný průvodce uživatele

296 Kč
263 Kč
Želví grafika - 11%
Želví grafika je způsob, jak vykreslovat zajímavé obrázky pomocí několika elementárních příkazů („jdi dopředu“, „zatoč doprava“) a základních programátorských konstrukcí (cykly, proměnné, funkce).
počítače

Želví grafika

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 32 položek
<< < 1 2 3 4 > >>