Nejprodávanější tituly - prosinec 2019
hudba

Leonard Cohen
„Legendy nás uvádějí v úžas, ale knih, které nad Leonardem Cohenem jen žasnou, bylo napsáno dost.
hudba

Leonard Cohen

314 Kč
Příbytky hudby
Více než dva roky byli Bodo Plachta a Achim Bednorz na cestách za působišti slavných skladatelů po celé Evropě. Vcházíme do domů a bytů, které otvírají dveře do světa hudby.
hudba
Ukázky

Příbytky hudby

503 Kč
Bowie: Ilustrovaný životopis
David Bowie byl více než zpěvák, více než umělec. Jeho vliv na moderní popkulturu je nesmazatelný. Poznejte muže mnoha tváří, kontroverzní ikonu hudebního světa i jeho alter ego Ziggyho Stardusta.
hudba

Bowie: Ilustrovaný životopis

359 Kč
Texty / Lyrics 1961 – 2012
Třísvazkový dvojjazyčný komplet přináší kompletní Dylanovy texty od počátku jeho kariéry do současnosti, tj. od alba Bob Dylan z roku 1961 po poslední autorské album The Tempest z roku 2012, a k tomu ještě texty písní nezařazené na studiová alba.
hudba

Texty / Lyrics 1961 – 2012

1 348 Kč
Od Sepultury k Soulfly
Metalová legenda Max Cavalera, frontman Sepultury a Soulfly, přichází s brutálně upřímným ohlédnutím za více než třicetiletým působením na světové hudební scéně.
hudba

Od Sepultury k Soulfly

313 Kč
Deep Purple & Rainbow
Deep Purple patří k nejvlivnějším a nejznámějším hardrockovým kapelám, které se vynořily z tavícího kotle všemožných hudebních směrů koncem šedesátých let.
hudba

Deep Purple & Rainbow

304 Kč
Gott
Nakladatelství NAŠE VOJSKO Vám ve spolupráci s významným fotografem Milošem Schmiedbergerem přináší unikátní obrazovou publikaci utajovaných fotografií ze života slavného zpěváka Karla Gotta.
hudba
Ukázky

Gott

500 Kč
Unknown Pleasures -  Pohled do nitra Joy Division
(1x)
Jak vznikla skupina Warsaw Pakt a proč se přejmenovala na Joy Division, jaké byly další koncerty a co zapříčinilo smrt Iana Curtise.
hudba

Unknown Pleasures - Pohled do nitra Joy Division

449 Kč
Punk & hardcore
Od vzniku punku uplynulo čtyřicet let. Mnozí jeho protagonisté jsou po smrti, mrtvý ale pořád není. Jaký byl a jaký je?
hudba

Punk & hardcore

223 Kč
Holka v kapele
Kim Gordonová se proslavila hlavně jako zpěvačka, basistka a jedna z hlavních tváří rockové skupiny Sonic Youth. Ta patřila k nejúspěšnějším a nejvlivnějším kapelám nezávislé americké scény.
hudba

Holka v kapele

313 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 97 položek
<< < 1 2 3 4 .. 10 > >>