Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2019
humor

Matka v trapu - 20%
(1x)

Příběh o tom, že někdy se vyplatí být nedostupná Sylvie má dobré místo, krásné děti, za manžela nadaného malíře. Když jede do školy, aby vyřešila další z pravidelných průšvihů svého syna Oskara, uvědomí si, že zatímco kvůli ostatním přicházejí oba rodiče nebo aspoň otcové, ona je tu jediná osamocená matka.

humor
Ukázky

Matka v trapu

189 Kč
151 Kč
Muž s kanadským trávníkem - 20%
Povídka Muž s kanadským trávníkem patří mezi polozapomenuté literární počiny legendárního spisovatele a humoristy Miloslava Švandrlíka.
humor
Ukázky

Muž s kanadským trávníkem

99 Kč
79 Kč
Soutěž jedlíků - 20%
(1x)
Kniha Soutěž jedlíků obsahuje 18 povídek z pera oblíbeného českého komika Lukáše Pavláska. Humorně laděné příhody zachycují absurdní, ale zároveň lidské situace ze života.
humor
Ukázky

Soutěž jedlíků

179 Kč
143 Kč
Morová rána - 20%
Samostatné vydání druhého humoristického románu americké spisovatelky o jejím onemocnění tuberkulozou, který vyšel dosud v českém překladu jen jako součást knihy Co život dal a vzal.
humor
Ukázky

Morová rána

148 Kč
118 Kč
Mládí v hajzlu: Povolení prudit - 20%
(1x)
Divoká jízda Nicka Twispa a jeho rodiny pokračuje, držte si klobouky jedeme z kopce!
humor
Ukázky

Mládí v hajzlu: Povolení prudit

198 Kč
158 Kč
Zbouchnul jsem Satanovu dceru - 20%
Přišla si pro jeho duši, ale odešla s jeho srdcem. Román Carltona Mellicka III, autora s ohromující fantazií a nezaměnitelným stylem, je romantickou komedií, jaká tu ještě nebyla.
humor
Ukázky

Zbouchnul jsem Satanovu dceru

170 Kč
136 Kč
Žena filmového kritika - 20%
(2x)
Facebookové příspěvky Ženy filmového kritika, jejichž autorka za ně byla nominovaná na prestižní literární cenu Magnesia Litera (a přesto si přeje zůstat v anonymitě), jsou vtipným, ironickým i nekompromisně sebeironickým – a nezdráháme se napsat až allenovským – nahlédnutím do rodinného soužití…
humor
Ukázky

Žena filmového kritika

199 Kč
159 Kč
Červený trpaslík 2. - Lepší než život - 20%
(1x)
Pokračování Červeného trpaslíka líčí další příhody party kosmických ňoumů ve vesmíru vzdáleném tři miliony světelných let od Země.
humor
Ukázky

Červený trpaslík 2. - Lepší než život

98 Kč
78 Kč
Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel - 20%
(94x)
Duchaplný, inteligentní i zábavný román, jehož hrdina vykazuje přímo cimrmanovské rysy. Švédsky vyšla poprvé na podzim 2009 a skoro okamžitě se stala čtenářským hitem a byla přeložena do desítek jazyků.
humor
Ukázky

Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel

189 Kč
151 Kč
Stopařův průvodce Galaxií 1 - 20%
(40x)
První část bravurní parodie na sci-fi, která je dnes již klasickým dílem. Komplikovaný a originální příběh začíná zničením Země, která musí udělat místo nové galaktické dálnici ...
humor
Ukázky

Stopařův průvodce Galaxií 1

148 Kč
118 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 94 položek
<< < 1 2 3 4 .. 10 > >>