Nejprodávanější Kniha - prosinec 2019
komiksy

Maus
(9x)
Souborné vydání obou dílů slavného komiksu. Maus je děsivým - a současně hodnotně umělecky ztvárněným - zobrazením holocaustu, které oslovilo miliony čtenářů po celém světě. Místo lidí vystupují v příběhu myši a jiná zvířata – odtud název knihy.
komiksy

Maus

424 Kč
Dogman - Utržený ze řetězu
(1x)
Hrdina s psí hlavou se opět představuje ve světově proslulém komiksu! Obranář zákona a mstitel pes-práví je opět tady! Se srdcem hrdiny, silnými pažemi, bystrým rozumem… a hustou srstí. Dokáže zatočit se zločinem ve svém rodném městě?
komiksy

Dogman - Utržený ze řetězu

314 Kč
Neohrožené ženy
(4x)
Před 150 lety vedly ženy a muži velice rozdílné životy. Ženy nemohly volit ani samy si vydělávat peníze. Nemohly rozhodovat o vlastním těle. Rozhodovaly za ně otcové, až do chvíle, než se vdaly. Pak rozhodoval manžel. To se změnilo ve chvíli, kdy se
komiksy

Neohrožené ženy

313 Kč
Sametová revoluce
V roce 1989 se zhroutil totalitní systém komunistické strany nejen u nás v Československu, ale také ve většině zemí východního bloku.
komiksy

Sametová revoluce

449 Kč
Obrázky z moderních československých dějin (1945–1989)
(1x)
Významné momenty naší moderní historie, zajímavé informace o významných osobnostech z kulturního a vědeckého světa či sportu a více než tisíc obrázků najdou děti, rodiče, prarodiče a učitelé ve výjimečné komiksové knize, která si získala srdce tisíců čtenářů.
komiksy

Obrázky z moderních československých dějin (1945–1989)

359 Kč
Zatím dobrý
(1x)
Je to největší příběh studené války. Pětice mladíků s pistolemi se postavila po zuby ozbrojené dvacetitisícové armádě východoněmecké Volkspolizei a prostřílela se do svobodného Západního Berlína. Příběh bratří Mašínů a jejich rodiny vyprávěl spisovat
komiksy
Ukázky

Zatím dobrý

448 Kč
Deník Anne Frankové
(1x)
Annelies Marie Franková (12. června 1929 - březen 1945) v roce 1933 s rodiči uprchla z Německa do Amsterodamu, kde se rodina od roku 1942 skrývala v půdním bytě. Tentokrát jako komiks.
komiksy
Ukázky

Deník Anne Frankové

449 Kč
Zátopek
(10x)
Největší úspěchy Emila Zátopka i jeho seznámení s celoživotní láskou Danou můžeme znovu prožít díky libretu Jana Nováka a vizuálně opojnému provedení Jaromíra 99.
komiksy
Ukázky

Zátopek

423 Kč
Bouncer
Jodorowského scénář nás zavádí do doby po konci občanské války, kdy někteří vojáci Jihu sice pateticky vyhlašují pokračování v boji za ideály Konfederace, ale my otřeseně sledujeme, jak se propadají jen k nízkým osobním cílům a k násilí.
komiksy

Bouncer

898 Kč
Darwin
Darwinovo dlouhé, nebezpečné a často namáhavé bádání je cestou, která tím, že změnila jednoho člověka, změnila i směr vědy.
komiksy

Darwin

358 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 331 položek
<< < 1 2 3 4 .. 34 > >>