Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2019

Bohemia
(3x)
Začíná nové milénium a nadějný český režisér Ivan se srdcem floutka, rodinou na krku a hlavou v oblacích sní o tom natočit film v Hollywoodu. Náhoda mu přihraje do cesty o pár let starší britskou producentku, a protože si padnou do oka, začíná jeho sen dostávat reálné obrysy.
Ukázky

Bohemia

209 Kč
Skryté karty
(3x)
Na elitní soukromé škole Heathcrest dojde k tragickému úmrtí třináctileté žákyně. Zdánlivě jasný případ sebevraždy inspektorku Kim Stoneovou těžce zasáhne, protože nestačila na místo dorazit včas a dívku zachránit.
Ukázky

Skryté karty

279 Kč
Prázdniny v Evropě
(3x)
Máte rádi humor, dobrodružství a mnohahodinové čekání u silnice? Pak vložte řízek mezi chleby a vydejte se za čtvrtým prázdninovým dobrodružstvím s Ladislavem Ziburou. Tentokrát vás čeká 14 000 kilometrů stopem napříč Evropou.
Ukázky

Prázdniny v Evropě

349 Kč
Smrtící bílá
(9x)

Čtvrtý případ Cormorana Strika a Robin Ellacottové „Viděl jsem, jak zabili dítě.“ S těmito slovy jednoho dne navštíví utrápený mladý muž soukromého detektiva Cormorana Strika a prosí ho o vyšetření zločinu, jehož byl údajně svědkem v dětství.

Ukázky

Smrtící bílá

389 Kč
Jako v nebi, jenže jinak
(12x)
Samotáři nežijí jen na Šumavě. Aleš Palán, autor bestselleru Raději zešílet v divočině, přináší setkání s dalšími solitéry žijícími stranou civilizace. Rok a půl za nimi jezdil do oblastí od Chodska po Bílé Karpaty, od Jizerských hor po Beskydy.
Ukázky

Jako v nebi, jenže jinak

497 Kč
No Future
Připravujeme děti na svět, který nenávratně zmizel. Vezeme děti na parním stroji do virtuální reality a tvrdíme jim, že je to pro ně prospěšné. Tato kniha tvrdí opak.
Ukázky

No Future

178 Kč
Slepá mapa
(36x)
Anna, Alžběta, Anežka. Tři ženy, tři generace, jedna rodina a mnoho životních zvratů, traumat a tajemství
Ukázky

Slepá mapa

259 Kč
Klub divných dětí
(1x)
Mila, Petr, Katka a Franta jsou divní. Nebo si to o nich aspoň ostatní myslí.
Ukázky

Klub divných dětí

249 Kč
Cilčina cesta
(5x)
Krása jí zachránila život – a odsoudila ji. V roce 1942, když bylo Cilce pouhých šestnáct let, odvedli ji do koncentračního tábora Osvětim -Březinka. Velitel Březinky Schwarzhuber si všiml jejích krásných, dlouhých vlasů a násilně ji oddělil od ostatních vězenkyň.
Ukázky

Cilčina cesta

249 Kč
Jsi tam, brácho?
(4x)
Knížka je sympatickou pozvánkou do světa Marka Hermana a Jiřího Haldy. Tihle dva chlapíci jezdí neúnavně po celé republice a přednášejí o výchově dětí a hledání sama sebe. Středobodem jejich světa je rodina a malé děti do šesti let.
Ukázky

Jsi tam, brácho?

188 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>