Tomáš Šebek - Nebe nad Jemenem
Ke stažení

Nebe nad Jemenem: V jihozápadní Asii s Lékaři bez hranic

Nakladatelé: Paseka, Tympanum 2020
Ihned
249 Kč

Anotace

Odjet jako chirurg na misi s Lékaři bez hranic neznamená jen vracet vyhřezlá střeva zpátky do břicha. I přes každodenní hřmění střelby, všudypřítomnou hrozbu cholery, operace těžce postřelených dětí a nedostatek spánku se Tomáš Šebek na své jemenské misi snaží pozorovat běžný život, který se skrývá pod tímto válečným závojem. Jak se žije muslimským...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(3x)

Vaše hodnocení
Lékaře bez hranic už delší dobu sleduji i podporuji a tak bylo celkem nasnadě, že přijde čas, přečíst si o jejich práci i nějakou literaturu. A že to je práce více než záslužná, to velmi dobře a bez jakéhokoliv sentimentu popisuje ve své poslední knize Tomáš Šebek alias Ohňostroj (ano, opravdu se v tamní řeči překládá jméno Tomáš jako Ohňostroj,...
Více
Je to moje další kniha od Tomáše Šebka a opět mě nezklamala. Tohoto člověka obdivuji a vážím si ho. Nejen jako lékaře, ale i jako člověka.
Jeho styl psaní se neustále zlepšuje a on nám se svým vtipem a nadhledem skvěle popisuje dny strávené v Jemenu. Vše je doplněno autentickými fotografiemi. Před všemi lidmi, kteří takto pomáhají smekám.
Knihkupkyně z Trutnova
Střeva, střeva, střeva. Tohle téma provázelo pana doktora na jeho misi v Jemenu. Díky jeho knize nahlédnete nejen do zákulisí nemocnice fungující pod hlavičkou Lékařů bez hranic, ale i do duše lékaře, který stále věří na zdravý selský rozum. V knize mi akorát chyběla odpověd na jednu otázku. Proč proboha Jemenci tolik trpí na slepé střevo?

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Nebe nad Jemenem
Autor:
Šebek, Tomáš
Nakladatel:
Paseka, Tympanum
EAN:
8595693455906
Doporučená prodejní cena:
249 Kč
Popis:
AudioKniha ke stažení, 37 x mp3, délka 8 hod. 52 min., velikost 485,6 MB, česky
Rok vydání:
2020