Nejprodávanější audioknihy - prosinec 2019

Malé pikantní vraždy
(3x)
Lars Hvilling Hansen vede v podstatě obyčejný život. Až do chvíle, kdy ho opustí žena a on sám se navíc ocitne ve finanční tísni. Lars tak musí zvážit všechny možnosti. Naštěstí má senzační obchodní nápad!

Malé pikantní vraždy

242 Kč
Za oponou války
(4x)
Audiokniha zpravodaje České televize na Blízkém východě přibližuje autorovy zážitky z frontových linií a zasazuje do širšího dějinného kontextu.
Ukázky

Za oponou války

359 Kč
1793 - Vlk a dráb
(7x)
Zacpěte si nos, zavřete oči, nastražte uši a ponořte se do stoky zločinu!

1793 - Vlk a dráb

386 Kč
Labyrint pohybu
(1x)
Hýbeme se buď málo, nebo špatně a pohyb se vytrácí nejen ze života, ale i z medicíny, tvrdí prof.

Labyrint pohybu

296 Kč
Sami na této zemi?
Známý salesiánský kněz v nové audioknize vede k uvědomění si Boží přítomnosti mezi námi. Jde jen o to, neuzavírat se do ulit vlastních předsudků.

Sami na této zemi?

221 Kč
Záhada mrtvého netopýra
Napínavá detektivka z rudolfinské Prahy. Dcera alchymisty Giovanniho da Ponte Fiorella spolu se svými přáteli vyšetřuje vraždu dalšího z alchymistů na dvore Rudolfa II., mistra Guldrama z Oybinu.

Záhada mrtvého netopýra

269 Kč
Příšerné příběhy vánoční
Praskající oheň v krbu, plíživé kroky křupající ve sněhu a doslova mrazivé tušení hrůzy. V sedmi příbězích prodchnutých tajuplnou, strašidelnou atmosférou čeká na čtenáře spousta geniálně nečekaných zvratů.

Příšerné příběhy vánoční

254 Kč
Anežka Česká
(1x)

Anežka Přemyslovna a Jindřich, syn císaře Fridricha II., v sobě našli zalíbení. Vše nasvědčuje tomu, že jejich štěstí nic nestojí v cestě.

Anežka Česká

251 Kč
Boskovická svodnice
Královský písař Jiří Adam z Dobronína se vydává z vyššího povolání na Moravu. V Boskovicích tou dobou dojde k podivné smrti snoubenky mocného pána Kryštofa z Boskovic...

Boskovická svodnice

269 Kč
Cesty z úzkosti a deprese
(3x)
Autor si klade otázku, co nám brání vést spojený život. Na pozadí grimmovské pohádky Ďábel se třemi zlatými vlasy se zamýšlí nad podstatnými prvky pravé životní spokojenosti.

Cesty z úzkosti a deprese

266 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 751 položek
<< < 1 2 3 4 .. 76 > >>