Nejprodávanější audioknihy - prosinec 2019

Citadela
(1x)
Bohatství Citadely spočívá především v neobyčejné intenzitě a hloubce, do níž Saint-Exupéry postupně proniká neustálými návraty k základním tématům lidské existence – lásce, přátelství, věrnosti, službě, společenství a tvorbě.

Citadela

359 Kč
Dívka, která musí zemřít
(3x)
Závěrečný díl série Milénium.
Ukázky

Dívka, která musí zemřít

349 Kč
Maigret se brání
„Buď překážím někomu, komu jsem na stopě, nebo alespoň někomu, kdo si to myslí… Nenapadá vás, kdo by to mohl být, Manueli?“ Tak tohle Maigret za svou třicetiletou kariéru u policie nezažil!

Maigret se brání

269 Kč
Serotonin
(3x)
Nový román kontroverzního francouzského spisovatele Michela Houellebecqa je životním bilancováním šestačtyřicátníka, který vzpomíná na své bývalé lásky.
Ukázky

Serotonin

339 Kč
Suma sumárum
(1x)
Vše, co můžeme od Jana Wericha slyšet v padesátihodinovém kompletu s přílohou nikdy nevydaných zvukových objevů.

Suma sumárum

847 Kč
Uhlíř, princ a drak
(1x)
Originální hudební pohádka písničkářky Radůzy pobaví nejen děti, ale i dospělé.

Uhlíř, princ a drak

239 Kč
Zapomenutá vražda
Gwenda Reedová díky záhadným útržkům vzpomínek pomalu nabývá děsivé jistoty, že v domě, který si s manželem koupila, už kdysi byla a stala se v něm svědkyní vraždy. Podaří se jí za pomocí slečny Marplové odhalit tajemství dávného zločinu?

Zapomenutá vražda

269 Kč
Hana
(23x)
Devítiletá Mira zlobila a za trest nedostala na rodinné oslavě zákusek. Řízením osudu je právě tohle zlomový moment, který spoutá její budoucnost s životem podivínské, nemluvné tety Hany a odhalí pohnutou rodinnou historii.
Ukázky

Hana

299 Kč
Pane Bůh, tady Anna
(2x)
Vše, co nás přesahuje, řečeno jasně a zajímavě ústy malého děvčátka Anny, ve skvělé interpretaci Báry a Anety, doplněno dvěma bonusovými písněmi.
Ukázky

Pane Bůh, tady Anna

229 Kč
Kanibal z Nine Elms
(7x)
Před patnácti lety byla Kate Marshallová vycházející hvězdou londýnské policie. Dokázala vyřešit sledovaný případ nebezpečného a krutého sériového vraha s přiléhavou přezdívkou Kanibal z Nine Elms, i když přitom sama málem zemřela.

Kanibal z Nine Elms

404 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 751 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 76 > >>