Nejprodávanější audioknihy na CD - prosinec 2019

Něžná je noc
Dramatizace světoznámého románu o vzestupu a pádu psychiatra Dicka Divera.

Něžná je noc

254 Kč
Toulky českou minulostí 451-500
(1x)
Pozoruhodný pokus o moderní, dokumentárně bohatý a čtenářsky přitažlivý výklad zásadních událostí českých dějin v audioformě.

Toulky českou minulostí 451-500

254 Kč
Dívka s jizvou
Dívka s jizvou mistrovsky líčí, jak člověk poznamenaný těžkým osudem se dokáže postavit zlu.

Dívka s jizvou

237 Kč
Vánoční příběhy pro potěchu duše
Zábavné i poučné příběhy, jak je známe z pera italského salesiána Ferrera, tentokrát zarámované časovým úsekem od adventu do Tří králů, s vánočním vyzněním a tematikou čtou Jiří Dvořák a Ljuba Krbová.

Vánoční příběhy pro potěchu duše

179 Kč
Čtyři dohody
(16x)
Myšlenky v této knize jsou úzce spojeny s Jaroslavem Duškem, který už od roku 2005 hraje v klubu Lávka divadelní představení založené na knize Čtyři dohody. Nyní je svým osobitým způsobem převedl do podoby nezkrácené audioknihy.
Ukázky

Čtyři dohody

297 Kč
Ostře sledované vlaky
Bohumil Hrabal patří k vrcholným zjevům české literatury druhé poloviny 20. století, jeho dílo je překládáno do všech světových jazyků. Pro edici audiokniha se jeví tedy jako autor nejvhodnější. Kniha Ostře sledované vlaky vyšla poprvé v roce 1965.

Ostře sledované vlaky

198 Kč
Zavěste, prosím, volá Semafor
Sestřih záznamu dvou pořadů Divadla Semafor potěší nejen pamětníky, kteří si pod jmény účinkujících osobností vybaví okamžitě důvěrně známé tváře z televizní obrazovky a z jeviště. Pořad Zavěste prosím, volá Semafor sestavil Miloslav Šimek.

Zavěste, prosím, volá Semafor

198 Kč
Masaryk aktuální
Přednášky promlouval Milan Machovec v letech 1993-1994 ve vlastním bytě k tématu Masaryk aktuální. Na 4 CD se profesor Machovec věnuje T.G. Masarykovi v těchto oblastech: Čím je dnes aktuální TG.M.?; Masaryk proti všem; Poslancem Říšského sněmu ...

Masaryk aktuální

417 Kč
O Mourince a Lojzíkovi (2CD)
Veselé pohádky, které vždy skončí dobře, jak to v pohádkách pro děti má být, doplňuje 20 písniček originální písničkářky a autorky, k jejichž nahrání si přizvala Domažlickou dudáckou muziku a Cimbálovou muziku Stanislava Gabriela.

O Mourince a Lojzíkovi (2CD)

269 Kč
Zobrazuji 361 - 370 z 369 položek
<< < 1 .. 35 36 37