Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2019
dům a zahrada

Nábytek svépomocí - 20%
Nábytek z laminovaných desek si můžete vyrobit a smontovat sami. Levně, se základním nářadím, na míru a přesně podle vašich potřeb. Všechny nezbytné znalosti a informace najdete v knize Martina Zoufalého.
dům a zahrada
Ukázky

Nábytek svépomocí

169 Kč
135 Kč
Netradiční ovoce pro každou zahradu - 20%
Lee Reich do své knihy vybral dvě desítky užitkových dřevin. Některé z nich mají u nás tradici velmi bohatou – vždyť třeba mišpule, rybíz či dřín se pěstovaly už ve středověkých klášterních zahradách.
dům a zahrada
Ukázky

Netradiční ovoce pro každou zahradu

220 Kč
176 Kč
Lidé a psi: Střet kultur - 20%
(1x)
Tato jedinečná publikace nabízí čtenářům nejen čtivě napsaná zamyšlení nad psí povahou a jejich vztahem k okolnímu světu, ale také spoustu užitečných rad, jak psy cvičit a jak jim lépe porozumět.
dům a zahrada
Ukázky

Lidé a psi: Střet kultur

199 Kč
159 Kč
Jak zabavit psa, aby se nenudil - 20%
Pes je skutečný génius v disciplíně zvané čenichání. Sami to určitě znáte, bez čenichu u země moc velkou vzdálenost většinou neujde. Proč tedy této jeho vášně nevyužít? V knížce najdete návody, jak psům zcela jednoduše připravit hry plné dobrodružství.
dům a zahrada
Ukázky

Jak zabavit psa, aby se nenudil

186 Kč
149 Kč
Pěstujeme révu vinnou - 20%
Nestor českého vinařství, profesor Vilém Kraus, připravil aktualizované vydání své velmi úspěšné knihy, v níž vás seznamuje s nejnovějšími odrůdami révy vinné.
dům a zahrada
Ukázky

Pěstujeme révu vinnou

161 Kč
129 Kč
Sklepy v zahradě - 20%
Chystáte se postavit na svém pozemku sklep pro rekreační nebo hospodářské účely? Nejste si jisti tím, co všechno taková stavba obnáší? Pak bude pro vás tato publikace užitečným pomocníkem.
dům a zahrada
Ukázky

Sklepy v zahradě

195 Kč
156 Kč
Pěstování révy vinné - 20%
(1x)
Monografie od našeho předního experta na vinohradnictví a vinařství shrnuje poznatky o pěstování révy vinné. Autor v ní komplexně předkládá veškeré domácí a zahraniční informace za posledních 10 let a vlastní praktické zkušenosti s pěstováním révy vinné.
dům a zahrada
Ukázky

Pěstování révy vinné

424 Kč
339 Kč
Řez ovocných dřevin - 20%
(1x)
Publikace od našich předních ovocnářů je určena zahrádkářům a pěstitelům ovocných stromů, kteří si nevědí rady s jejich ošetřováním, ale i studentům zahradnických škol a majitelům sadů.
dům a zahrada
Ukázky

Řez ovocných dřevin

212 Kč
170 Kč
Štukatérství - 20%
Na našem současném trhu ojedinělá publikace, přinášející zevrubnou informaci o štukatérském oboru, jehož největší rozkvět byl v českých zemích v 18. století. Nicméně toto pozoruhodné umělecké řemeslo přežilo až do současnosti.
dům a zahrada
Ukázky

Štukatérství

271 Kč
217 Kč
Veterinární imunologie - 20%
Monografie vychází z úspěšné publikace, vydané naším nakladatelstvím v roce 2000. Autoři text v souladu s vývojem nových poznatků rozšířili a aktualizovali. Původní koncepce však zůstala zachována.
dům a zahrada
Ukázky

Veterinární imunologie

543 Kč
434 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 39 položek
<< < 1 2 3 4 > >>