Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - prosinec 2019
přírodní vědy

Co se děje, když se děje počasí - 11%
Už vás někdy napadlo, jaký tvar má dešťová kapka?
přírodní vědy

Co se děje, když se děje počasí

224 Kč
199 Kč
Hudba prvočísel - 11%
(1x)
Kniha se věnuje historii Riemannovy hypotézy a pokusů o její řešení; přitom jakoby mimochodem probere historii moderní teorie čísel a její dopady, stranou nezůstanou ani filozofické otázky mezí poznání.
přírodní vědy

Hudba prvočísel

448 Kč
398 Kč
Náš dům je v plamenech - 11%
(3x)
V srpnu 2018 se tehdy patnáctiletá Greta Thunberg rozhodla nejít do školy a začít před švédským parlamentem svou pravidelnou páteční stávku za klima, čímž zažehla jiskru globálního hnutí bojujícího s klimatickou krizí.
přírodní vědy

Náš dům je v plamenech

359 Kč
319 Kč
Skleníkové plyny ze zemědělství a lesnictví - 11%
Monografie se zabývá skleníkovými plyny, které vznikají v půdách i jinde v suchozemských ekosystémech a odsud emitují do atmosféry. Popisuje vlastnosti hlavních skleníkových plynů a jejich roli v atmosféře Země včetně principu tzv.skleníkového efektu
přírodní vědy
Ukázky

Skleníkové plyny ze zemědělství a lesnictví

225 Kč
200 Kč
Kosmos - 11%
Jaké těleso se po vesmíru pohybuje nejrychleji? Mají černé díry dno? Proč nejsou hvězdy rozloženy rovnoměrně? Dají se na noční obloze rozlišit planety a hvězdy? Proč se dezinfikují přístroje a vybavení, které poletí do vesmíru?
přírodní vědy

Kosmos

377 Kč
335 Kč
Moudrost starých psů - 11%
(1x)
Psi jsou úžasní – v každém věku! Život se starým psem nám otevírá oči a srdce víc, než si umíme představit. Staří psi nás mohou mnohému naučit.
přírodní vědy

Moudrost starých psů

359 Kč
319 Kč
Vyčerpání zdrojů - 11%
(1x)
V roce 1798 publikoval anglikánský kněz Thomas Malthus první a nejslavnější tezi o vyčerpání zdrojů. Absolutní chudoba mas je neodvratná, protože zdroje jsou omezené a jakékoli zlepšení životních podmínek je brzy vymazáno růstem populace.
přírodní vědy

Vyčerpání zdrojů

179 Kč
159 Kč
To jsem z toho jelen - Vyprávění o české přírodě a jejích lidech - 11%
Víte, že divočák s chutí slupne i malou srnku, zajíc je mistr kamufláže a kachna se může zamilovat do nafukovacího míče?
přírodní vědy

To jsem z toho jelen - Vyprávění o české přírodě a jejích lidech

233 Kč
207 Kč
Útržky ze zápisníku zemřelého přírodovědce - 11%
Svazek představuje svérázný příspěvek k dějinám vědy, české a evropské kultuře 19. století i problémům vztahu vědy, kultury, života a umění.
přírodní vědy
Ukázky

Útržky ze zápisníku zemřelého přírodovědce

383 Kč
340 Kč
Veveřácká kronika - 6%
(1x)
Autorka zachycuje sedmileté každodenní pozorování divoké veverky Pinky, která se usídlila v těsné blízkosti samoty, kde autorka žije. Intimní, zasvěcený a především čtivě napsaný pohled do soukromého života divoké veverky.
přírodní vědy

Veveřácká kronika

339 Kč
319 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 218 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 22 > >>