Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - květen 2024
přírodní vědy

Kvantová revoluce - 11%
Světoznámý vědec zve čtenáře na vzrušující cestu za kvantovou výpočetní technikou, jež slibuje bezprecedentní nárůst výpočetního výkonu a umožní pokrok ovlivňující všechny aspekty našeho každodenního života.
přírodní vědy
Ukázky

Kvantová revoluce

447 Kč
398 Kč
Fantastická čísla a kde je nalézt - 11%
Neuctivá přehlídka neobyčejných čísel vládnoucích fyzice, velkých, malých a nepochopitelně nekonečných. Žasněte, jak fyzik a hvězda YouTube odhaluje skryté fungování reality. New Scientists
přírodní vědy
Ukázky

Fantastická čísla a kde je nalézt

448 Kč
398 Kč
Louky - 11%
Základním cílem publikace je vysvětlit fungování lučního společenstva a popsat mechanismy, které přispívají k udržování jeho pestrosti. K jejich pochopení napomohou paralely mezi procesy formujícími společenstvo lučních rostlin a lidskou společnost.
přírodní vědy
Ukázky

Louky

536 Kč
476 Kč
Černé díry - 11%
Stručná historie času pro 21. století. Ve středu každé galaxie se nacházejí nejpodivnější objekty ve vesmíru: černé díry.
přírodní vědy
Ukázky

Černé díry

449 Kč
399 Kč
Green Deal – Zelený úděl - 11%
Green Deal či Zelený úděl je plán a postupně vznikající rozsáhlý soubor opatření, pomocí kterého chce Evropská unie do roku 2050 dosáhnout tzv. klimatické neutrality neboli nulových čistých emisí skleníkových plynů.
přírodní vědy

Green Deal – Zelený úděl

251 Kč
223 Kč
Věda možného a nemožného - 11%

Existuje obrovská třída věcí, které věda dosud téměř zcela opomíjela. Jsou klíčové pro pochopení fyzické reality jak v každodenním životě, tak na úrovni jevů, jimiž se zabývá fyzika.

přírodní vědy
Ukázky

Věda možného a nemožného

268 Kč
238 Kč
Chemie bez fobie - 11%
Kniha se věnuje dějinám fobie z chemie a přesvědčivě ukazuje, že naše obavy velmi častou plynou jen z nepochopení, nedostatku informací nebo neznalosti.
přírodní vědy
Ukázky

Chemie bez fobie

296 Kč
263 Kč
Tajný život stromů - Co cítí a jak komunikují - 11%
(1x)
Peter Wohlleben je nejznámějším lesníkem na světě a autorem bestselleru Tajný život stromů, který byl přeložen do více než čtyřiceti jazyků. Tato kniha je jeho příběhem. Nyní vychází v komiksovém zpracování.
přírodní vědy

Tajný život stromů - Co cítí a jak komunikují

404 Kč
359 Kč
Tisíc let nemocí a válek z kostnic Čech a Moravy
Kostní materiál z kostnic je zdrojem informací o životě našich předků.
přírodní vědy

Tisíc let nemocí a válek z kostnic Čech a Moravy

1 599 Kč
Hmota a touha - 11%
Andreas Weber (nar. 1967 v Hamburku), mezinárodně uznávaný biolog a filosof, se ve své knize Hmota a touha zabývá ekologií a dává jí nový rozměr. Pojímá ji jako něžné pěstování vztahů, touhu po spojení a vyjadřování těchto tužeb našimi těly.
přírodní vědy

Hmota a touha

303 Kč
270 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 171 položek
1 2 3 .. 18 > >>