Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2019
psychologie

Psychopat v mém mozku - 20%
Jednoho dne zkoumal osmapadesátiletý Fallon hromádku skenů mozků svých rodinných příslušníků: obrázků, které měly sloužit jako kontrolní záznamy určené ke srovnání se snímky pacientů s Alzheimerem.
psychologie
Ukázky

Psychopat v mém mozku

261 Kč
209 Kč
Velmi osobní kniha o zdraví - 20%
(3x)

Jak dát tělu to nejlepší v dnešní uspěchané době? Tipy od nejvlivnější české expertky v oblasti zdravého životního stylu.  Jsme obyvatelé přepychové části Země. Máme dostatek vody a jídla. Můžeme studovat podle chuti a zájmů, většina z nás si vybírá, co bude v životě dělat.

psychologie
Ukázky

Velmi osobní kniha o zdraví

339 Kč
271 Kč
Kdy - 20%
Dělejte ve správný čas ty správné věci. Co je klíčovou, a přitom podceňovanou ingrediencí každého úspěchu? Správné načasování.
psychologie
Ukázky

Kdy

229 Kč
183 Kč
Psychosomatika pro lékaře, psychoterapeuty i laiky - 20%
(2x)
Proč a jak reaguje tělo na psychickou zátěž? Proč své tělo zneužíváme? Kdo nese vinu za psychosomatické onemocnění? Proč máme strach z psychoterapie?
psychologie
Ukázky

Psychosomatika pro lékaře, psychoterapeuty i laiky

119 Kč
95 Kč
Zen a hotovo - 20%
(6x)
Nestíháte? Cítíte se zavaleni úkoly a v noci přemýšlíte, na co jste kde zapomněli? Vyzkoušejte Babautův naprosto minimalistický systém deseti jednoduchých návyků na zlepšení produktivity a osobní rovnováhy nazvaný Zen to done (ZTD).
psychologie
Ukázky

Zen a hotovo

140 Kč
112 Kč
Muž, který si pletl manželku s kloboukem a jiné klinické povídky - 20%
Oliver Sacks je dnes snad nejslavnější neuropsycholog na světě. Jeho „klinické povídky“ nejsou jen nezúčastněné kazuistiky kuriózních případů.
psychologie
Ukázky

Muž, který si pletl manželku s kloboukem a jiné klinické povídky

276 Kč
221 Kč
Typologie volů - 20%

Proč zrovna já mám na ně vždycky takový štěstí? Typologie volů je humoristická příručka pro každou ženu, která si hledá partnera, ale i pro ty, které někdy zažily srážku s volem. Bez růžových brýlí, s lehkostí a velkou dávkou vtipu komentuje trendy současné vztahové džungle, dnešní LOVEní a randění.

psychologie
Ukázky

Typologie volů

209 Kč
167 Kč
Lidé lži - 20%
(1x)
Slavná kniha psychologa M. Scotta Pecka, autora známých titulů Nevyšlapanou cestou, Postel u okna či V jiném rytmu, obrací svou pozornost k jednomu z největších témat lidského života – k otázce zla.
psychologie
Ukázky

Lidé lži

269 Kč
215 Kč
15 věcí, kterých se musíte vzdát, abyste byli šťastní - 20%
Tato inspirující a citlivě napsaná kniha vám pomůže vzdát se negativních myšlenkových návyků a dosáhnout opravdového štěstí a života svých snů. Nechte za sebou minulost a vydejte se hledat vlastní pravdu.
psychologie
Ukázky

15 věcí, kterých se musíte vzdát, abyste byli šťastní

212 Kč
170 Kč
Příběh lidského těla - 20%
(1x)
Příběh lidského těla brilantně osvětluje transformace, které přispěly ke klíčovým adaptacím těla: osvojení chůze po dvou; přechod na jinou než ovocnou stravu; opatřování potravy lovem a sběrem.
psychologie
Ukázky

Příběh lidského těla

329 Kč
263 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 145 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 15 > >>