Nejprodávanější tituly - prosinec 2019
povídky

Nejhorší děti na světě 2 - 11%
Četli jste Nejhorší děti na světě? A myslíte si, že horší děti než hrdinové téhle vypečené knížky (samozřejmě kromě vás) neexistují? Pchá! Šeredně se mýlíte! Připravte se, že kluci a holky v „dvojce“ jsou daleko příšernější!
povídky
Ukázky

Nejhorší děti na světě 2

313 Kč
278 Kč
Směšné lásky - 11%
(2x)
Směšné lásky — sedm povídek, jejichž námětem je láska zasazená do komických souvislostí, anebo spíš to, co lidé v komických souvislostech pokládají za pokus o milostný vztah.
povídky

Směšné lásky

317 Kč
282 Kč
Všechny řitě světa i ta má - 6%
(2x)
Nové vydání zřejmě nejúspěšnější knihy Bukowského znalému čtenáři připomene autorův styl; čtenář, který se setkává s dílem Bukowského poprvé, pohlédne prostřednictvím sedmadvaceti povídek na Spojené státy americké.
povídky
Ukázky

Všechny řitě světa i ta má

253 Kč
238 Kč
Možná že odcházíme - 11%
(1x)
Každý z nás se někdy ocitne v situaci, která najednou znejistí vše, co dosud prožil. A právě v takových zlomových okamžicích nacházíme i hrdiny Balabánových povídek. Kniha desetiletí v anketě sdružení Litera.
povídky
Ukázky

Možná že odcházíme

179 Kč
159 Kč
Další příběhy nečekaných konců - 11%
(1x)
Kniha představuje soubor devíti povídek a volně navazuje na předchozí sbírku Příběhy nečekaných konců. Roald Dahl i tentokrát nabízí ucelený soubor, jehož charakteristickým rysem je mistrně vybudovaná zápletka s překvapivým rozuzlením.
povídky

Další příběhy nečekaných konců

134 Kč
119 Kč
Kočas 2019 - 11%
Opět je tu Kočas – pro každého něco!
povídky

Kočas 2019

329 Kč
293 Kč
Můj obchod se psy a jiné povídky - 11%

Je libo špice, boxera nebo jezevčíka? Psa na hlídání, nebo něco k dětem? V našem KYNOLOGICKÉM ÚSTAVU najdete všechny rasy i povahy, barvy i velikosti… A co nemáme, seženeme do dvou dnů! A k tomu desítky dalších povídek od bohéma a humoristy Jaroslav

povídky

Můj obchod se psy a jiné povídky

269 Kč
239 Kč
Příhody matky Přírody - 11%

Sedm příběhů, bajek nebo moderních autorských pohádek odpoví na sedm všetečných otázek. A tak jestli vás zajímá, proč vrabec vypadá, jako by spadl do louže, proč stromy nemluví nebo proč mouchy nemají královnu, určitě se to v této knize dozvíte.

povídky

Příhody matky Přírody

313 Kč
278 Kč
Už hořela, když jsem si do ní lehal - 11%
Laskavá zamyšlení, drobné příběhy a filozofické postřehy amerického autora. Vyprávění je zcela prodchnuto radostí ze života, průzračným způsobem oslovuje v člověku jeho lepší já a dává smysl i těm nejobyčejnějším věcem na světě.
povídky

Už hořela, když jsem si do ní lehal

223 Kč
198 Kč
Povídky ke kávě IV. - 11%
Hana Hrabáková v předchozích třech letech úspěšně publikovala již tři díly cyklu „Povídky ke kávě“ a letos přichází s další částí této povídkové série. Autorka oslovuje čtenáře uceleným souborem humorných textů doslova „ze života“.
povídky

Povídky ke kávě IV.

152 Kč
135 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 192 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 20 > >>