Nejprodávanější tituly - prosinec 2019
povídky

Drž mě pevně, miluj mě zlehka - 6%
(3x)
Robert Fulghum absolvoval několikaměsíční taneční školu tanga přímo v Argentině. A celou tu dobu mu v hlavě zrála kniha povídek v nichž zkoumá potřebu člověka reagovat fyzicky na hudbu.
povídky

Drž mě pevně, miluj mě zlehka

253 Kč
238 Kč
Od A do Z II. - 11%
Sebrané Dahlovy spisy, které soustavně vydáváme od svého založení.
povídky

Od A do Z II.

224 Kč
199 Kč
Povídky o nelásce - 11%
(1x)
Nové povídky Michala Viewegha (a jednu divadelní hru) spojuje napohled sarkastická, ve skutečnosti však spíš melancholická atmosféra nelehkého životního období. Proměnlivé spisovatelovo alter-ego prožívá rozvod i hořká porozchodová setkání...
povídky

Povídky o nelásce

269 Kč
239 Kč
Už hořela, když jsem si do ní lehal - 11%
(2x)
Velice vtipné a bystré eseje od „mistra vypravěče“ najdeme v jeho druhé knize Už hořela, když jsem si do ní lehal, která se ve Spojených státech stala bestsellerem číslo dva, pouze rok po vydání jeho první knihy Všechno co opravdu potřebuju znát.
povídky

Už hořela, když jsem si do ní lehal

269 Kč
239 Kč
Všechno, co opravdu potřebuju znát, jsem se naučil v mateřské školce - 6%
(3x)

Kniha drobných příběhů, úvah, zamyšlení a filozofických postřehů známého a oblíbeného autora, poupravená k 25. výročí vydání.

povídky
Ukázky

Všechno, co opravdu potřebuju znát, jsem se naučil v mateřské školce

230 Kč
216 Kč
Zmizet (brož.) - 11%
(6x)
Brožované vydání souboru tří rozsáhlých povídek, ve kterých jsou hlavním tématem rodinné vztahy. Petra Soukupová za tuto knihu získala cenu Magnesia Litera 2010 pro nejlepší knihu.
povídky
Ukázky

Zmizet (brož.)

269 Kč
239 Kč
Dobrého člověka těžko najdeš - 6%
(3x)
Autorka se ve své první povídkové sbírce představila jako výrazný jižanský hlas. Sbírka obsahuje její nejznámější povídku "Dobrého člověka těžko najdeš", v níž sériový vrah narazí na středostavovskou rodinu na cestách. Sbírka vychází česky poprvé.
povídky

Dobrého člověka těžko najdeš

253 Kč
238 Kč
Ze šumavského podlesí - 11%

Slavný šumavský autor Karel Klostermann napsal tuto knihu v roce 1908 a povídkám v ní obsaženým bylo ponecháno kouzlo tohoto původního Klostermannovského jazyka.

povídky

Ze šumavského podlesí

233 Kč
207 Kč
Zjevení Cthulhu - 11%
(1x)
Výběr z díla jednoho z nejvýznamnějších hororových spisovatelů 20. století. Šestice povídek, mezi nimiž jsou i slavné a klasické texty „Volání Cthulhu“, „Hrůza v Dunwichi“ a „V horách šílenství“.
povídky

Zjevení Cthulhu

314 Kč
279 Kč
Povídky ke kávě V. - 11%
Autorka oslovuje čtenáře uceleným souborem humorných textů doslova „ze života“. Podtitul aktuální povídkové knihy „Jak přežít první lásky“ přivádí čtenáře do retro-prostředí chmelových brigád, prvních tanečních zábav,...
povídky

Povídky ke kávě V.

152 Kč
135 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 192 položek
<< < 1 2 3 4 .. 20 > >>