Nejprodávanější tituly - prosinec 2019
druhý stupeň

Škola kreslení – stínování – krajina a zátiší - 11%
Objevte s touto inovativní knížkou kouzlo černé a bílé barvy a naučte se zajímavým technikám stínování! Všechny postupy jistě snadno zvládnete a brzy zjistíte, že stínování tužkou není tak obtížné - že je vlastně snadné! A navíc je i zábavné!
druhý stupeň

Škola kreslení – stínování – krajina a zátiší

89 Kč
79 Kč
Příšerná teta - 6%
(4x)
V roztomile ztřeštěném, potrhle humorném a přitom dojemném příběhu napsaném dnes již veleslavným Davidem Walliamsem vystupují opět velmi svérázné postavy, počínaje tlustou tetou Albertou a jejím domácím mazlíčkem sovou a kominickým duchem.
druhý stupeň

Příšerná teta

330 Kč
310 Kč
Posel - 6%
(10x)
Román pro mladé čtenáře od autora světového bestselleru Zlodějka knih. Představte si, že vám jednoho dne začnou do dopisní schránky chodit hrací karty se zašifrovanými úkoly ...
druhý stupeň

Posel

338 Kč
318 Kč
Když - 11%
(1x)
Třetí díl ze série o židovském chlapci Felixovi čelícímu hrůzám druhé světové války a holokaustu zprostředkuje dětem tuto dobu lépe než sebedelší výklady v hodinách dějepisu.
druhý stupeň
Ukázky

Když

223 Kč
198 Kč
Nejhorší děti na světě - BOX - 11%
Jste připraveni setkat se s nejhoršími dětmi na světě? Dárkové balení tří dílů.
druhý stupeň

Nejhorší děti na světě - BOX

889 Kč
790 Kč
Záhada mrtvého netopýra - 11%
Napínavá detektivka z rudolfinské Prahy. Dcera alchymisty Giovanniho da Ponte Fiorella spolu se svými přáteli vyšetřuje vraždu dalšího z alchymistů na dvore Rudolfa II., mistra Guldrama z Oybinu.
druhý stupeň

Záhada mrtvého netopýra

269 Kč
239 Kč
Jak vycvičit draka - 20%

Jak se stát největším vikinským hrdinou všech dob? Můžete se jím prostě narodit. Může vám to zákulisními intrikami zařídit vaše babička. Nebo se k tomu můžete dopracovat vlastní pílí jako Škyťák Šelmovská Štika III...

druhý stupeň
Ukázky

Jak vycvičit draka

179 Kč
143 Kč
Tarbíci a marabu II. - 11%
(3x)
Hravá komiksová knížka podle úspěšného večerníčku. S tarbíky Tomem, Týnou a jejich kamarádem maličkým marabu se vydáváme do světa, který se přes všechnu svou exotičnost v mnohém podobá tomu našemu.
druhý stupeň
Ukázky

Tarbíci a marabu II.

251 Kč
223 Kč
Dědečkové - 11%

Tato knížka byla napsána na počest všech dědečků bývalých, současných i budoucích a v tomto ohledu je v rámci české literatury i českého komiksu unikátní.

druhý stupeň

Dědečkové

378 Kč
336 Kč
Jak postavit železnici - 11%
Až někdy pojedete vlakem, zkuste si představit krajinu před vznikem železnice. Všechny ty mosty, tunely a nádraží totiž působí dojmem, jako by tu byly odjakživa.
druhý stupeň
Ukázky

Jak postavit železnici

323 Kč
287 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 246 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 25 > >>