Nejprodávanější tituly - prosinec 2019
historické podobory

100 pokladů naší planety: hrady a zámky - 11%
Nedobytné pevnosti, reprezentativní paláce či pohádkové zámky slavných panovníků… Všechny tyto majestátní stavby, jejichž mohutné zdi odrážejí moc těch, které kdysi chránily, v nás dodnes vyvolávají úžas a obdiv.
historické podobory

100 pokladů naší planety: hrady a zámky

539 Kč
479 Kč
Created for eternity - 11%
The one hundred and forty objects in this book represent the same number of extraordinary moments of resurrection of unique artifacts of the ancient civilizations in the Nile Valley and adjacent areas.
historické podobory

Created for eternity

702 Kč
624 Kč
Divy světa - 11%
Představíme vám 31 jedinečných památek z celého světa. Provázet vás budou archeologové, sultáni a dokonce i sochy a maskoti - doprovodí vás v objevování zámků, paláců, věží, chrámů a bludišť.
historické podobory

Divy světa

314 Kč
279 Kč
Duchové dějiny - 11%
(1x)
Kniha se zaobírá historiografickým směrem duchových dějin, jak se rozvíjely zejména v německém prostředí pod názvem Geistesgeschichte a v české historiografii pak jako duchové dějiny koncipované Zdeňkem Kalistou.
historické podobory

Duchové dějiny

358 Kč
318 Kč
Kam se jezdilo z nádraží Praha - Těšnov - 11%
Kolik spěchajících cestujících prošlo odjezdovou dvoranou, kolik jízdenek bylo v pokladnách vydáno, kolik půllitrů piva bylo vyčepováno v restauraci a kolik litrů strojního oleje vyteklo z tyčoví parních lokomotiv ...
historické podobory

Kam se jezdilo z nádraží Praha - Těšnov

620 Kč
551 Kč
Karel Kryl - Zpověď - 11%
bvČeská i zahraniční společnost zná velmi dobře repertoár Karla Kryla, jeho postoje vůči totalitnímu režimu i vůči polistopadovým reformám. Kniha Zpověď odhaluje slavného písničkáře v naprosto novém světle, dává nahlédnout do zákulisí rodiny.
historické podobory

Karel Kryl - Zpověď

250 Kč
222 Kč
Procházka po jihočeských hradech a jejich zříceninách

Kniha podává ucelené informace o všech jihočeských hradech a zříceninách. Čtenář se seznámí s jejich polohou, historií, popisem a různými zajímavostmi, které jsou mnohdy publikovány vůbec poprvé.

historické podobory

Procházka po jihočeských hradech a jejich zříceninách

134 Kč
Uloupené mládí - 11%
Kniha je výsledkem výzkumu zaměřeného na události 17. listopadu 1939, kdy bylo po demonstracích odporu českého lidu proti německé okupaci Čech a Moravy v souvislosti s pohřbem Jana Opletala odvlečeno na 1200 českých vysokoškolských studentů.
historické podobory

Uloupené mládí

315 Kč
280 Kč
Utajené hrady a zámky III. - 11%
Autoři se již potřetí vypravili do rozmanitých koutů Prahy, na břehy Vltavy i dalších toků a vodních ploch, do zakletých areálů a k výstavným palácům; opět Vám slovem a obrazem představí utajené klenoty na nečekaných místech.
historické podobory

Utajené hrady a zámky III.

251 Kč
223 Kč
Zapomenutý brněnský atentát - 20%
Nejen na otázky, jaké bylo skutečné pozadí vykonaného činu a proč musel zmizet z dějin, aniž by byl jak nacistickým, tak i komunistickým režimem sebeméně propagandisticky využit, se pokouší odpovědět tato kniha.
historické podobory

Zapomenutý brněnský atentát

325 Kč
260 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 157 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 16 > >>