Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2019
zdraví a životní styl

Šaman, mudrc, léčitel - 20%
Villoldo uvádí, že ústředním pojmem šamanského léčení je světelné energetické pole, jež má obklopovat naše fyzická těla. Učí nás vnímat a čistit otisky nemoci v tomto energetickém obalu a léčit tak sebe i druhé, stejně jako nemocím předcházet.
zdraví a životní styl
Ukázky

Šaman, mudrc, léčitel

225 Kč
180 Kč
Vítej, dni saunování - 20%
Pokud ještě existují povrchní informace o saunování, je nutné postavit proti nim reálná fakta. Tento e-book poskytne dostatek dlouholetých zkušeností se saunováním našich i zahraničních saunofilů a saunologů.
zdraví a životní styl
Ukázky

Vítej, dni saunování

199 Kč
159 Kč
Deník raka - 20%
(4x)
Deník raka je strhující zpověď ženy, která svůj boj se zákeřnou nemocí, jež jí byla diagnostikována v pouhých pětatřiceti letech, vyhrála.
zdraví a životní styl
Ukázky

Deník raka

199 Kč
159 Kč
Fitness s Evou Samkovou - 20%
Přehled cviků a příkladů tréninkových programů je jedinečný tím, že účinnost uvedených cvičení byla ověřena metodou povrchové elektromyografie.
zdraví a životní styl
Ukázky

Fitness s Evou Samkovou

254 Kč
203 Kč
Posilování s vlastním tělem - 20%
Přepracované vydání nejúspěšnější knihy o posilování s vlastním tělem je doplněno o cviky na zpevnění středu těla – tzv. core trénink.
zdraví a životní styl
Ukázky

Posilování s vlastním tělem

254 Kč
203 Kč
Před-svědčování - 20%
Na rozdíl od Zbraní vlivu, které radí, jak se bránit manipulativním technikám, se autor nyní soustřeďuje na to, jak účinně ovlivňovat druhé, samozřejmě v etických mezích. A přináší zásadně nový, přitom vědecky podložený objev.
zdraví a životní styl
Ukázky

Před-svědčování

269 Kč
215 Kč
Zdravá výživa pro celou rodinu - 20%
Jíst zdravě v průběhu celého dne, jednoduše připravit skvělé jídlo z dostupných surovin, na kterém si pochutná celá rodina včetně nejmenších dětí, v tom vám pomůže tato moderní a elegantní kuchařka, kterou budete chtít mít dennodenně po ruce.
zdraví a životní styl
Ukázky

Zdravá výživa pro celou rodinu

339 Kč
271 Kč
Zrak mysli - 20%
Jaký je vztah mysli a zraku? To je otázka, jež nás provází novými lékařskými příběhy Olivera Sackse. Jeden z příběhů knihy vypravuje sám autor, kdy deníkovým zápisem přibližuje svůj boj s rakovinou a zneschopňujícími následky částečné ztráty zraku.
zdraví a životní styl
Ukázky

Zrak mysli

140 Kč
112 Kč
Citlivá kuchyně - 20%
(3x)
Citlivá kuchyně není žádná "obyčejná kuchařka", kterých jsou stovky. Autorka, známá publicistka, má s citlivou kuchyní bohaté zkušenosti. Provází vás knihou se svým tradičním suchým humorem a nadhledem a nešetří historkami ze života.
zdraví a životní styl
Ukázky

Citlivá kuchyně

248 Kč
198 Kč
Fitness výživa - 20%
Nové vydání úspěšné publikace! Žádný jiný dietní plán vám nepomůže tak snadno získat svalovou hmotu a redukovat přebytečný tuk jako program Power Eating vycházející z moderních vědeckých poznatků o výživě.
zdraví a životní styl
Ukázky

Fitness výživa

322 Kč
258 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 53 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>