Nejprodávanější tituly - prosinec 2019
pohádky a legendy

Jezevec Chrujda našel velkou lásečku - 11%

Oblíbený dětský hrdina jezevec Chrujda z lesa Habřince, zvídavý a kamarádský stavitel podzemních chodeb a nor, se ve svém novém příběhu osudově zamiluje. A to do krásné lasičky Aničky – jenomže není sám, kdo by Aničku rád získal.

pohádky a legendy

Jezevec Chrujda našel velkou lásečku

205 Kč
182 Kč
Anděl v kulichu - 11%
(1x)
Vydejte se do kraje Vánoc tak krásných, jaké bývaly jen ve vašem dětství. Nadčasové příběhy Otfrieda Preusslera, rodáka z Liberce, se jistě dotknou srdcí malých i velkých čtenářů.

pohádky a legendy

Anděl v kulichu

206 Kč
183 Kč
Čtu si s tátou příběhy - 11%
Petr Pan, Alenka v říši divů, Ostrov pokladů, Žabákova dobrodružství, Černý krasavec, Čaroděj ze země Oz. Šestice příběhů, které zbožňují generace čtenářů.
pohádky a legendy

Čtu si s tátou příběhy

314 Kč
279 Kč
Ella v Laponsku
Ella a celá její třída vyhrála pobyt na sluncem zalité pláži kdesi u moře. Tak proč jim kapitán letadla přeje při vzletu šťastnou cestu do Laponska?
pohádky a legendy

Ella v Laponsku

89 Kč
Hvězdný kopec - 20%
(2x)
Veselý pohádkový vánoční příběh pro malé i velké o náhodném setkání a putování zlobivého andílka a hodného čertíka na Zemi. Na jejich i vlastní záchranu je vyslán uštěpačný anděl a poťouchlý čert, kteří musí tyto dva chlapce dovést co nejdříve zpět.
pohádky a legendy
Ukázky

Hvězdný kopec

79 Kč
63 Kč
Knihožrouti - Tajný čtenářský spolek - 11%
Třeťáci Aleš a Zorka jsou v knihovně pečení vaření, vlastně jim jedna knihovna ani nestačí. Jenže se zdá, že v okolí se potulují záškodníci, kteří vyhlásili knihám válku. Kdo to je? A pomohou kamarádům v nebezpečném pátrání knihožrouti?
pohádky a legendy

Knihožrouti - Tajný čtenářský spolek

224 Kč
199 Kč
Mary Poppinsová - 11%
Velké dobrodružství začíná! Uvítejte na první pohled důstojnou chůvu, se kterou ale není radno žertovat. Mary Poppinsová je však i plná fantazie a navíc umí čarovat.
pohádky a legendy

Mary Poppinsová

242 Kč
215 Kč
Povídejme si, děti! - 11%
Veselé rozprávky, které poukazují na drobné dětské chyby a nepěkné vlastnosti, jsou dokladem autorova důvěrného a laskavého vztahu k dětem a jejich vnímání světa.
pohádky a legendy

Povídejme si, děti!

179 Kč
159 Kč
Karel Höger vypráví nejlepší pohádky - 20%
(1x)
Audiokniha těch nejznámějších českých pohádek. Jejich autory jsou Josef Čapek, Jan Karafiát, Václav Čtvrtek, Josef Svoboda, Karel Čapek, Božena Němcová a Jiří Trnka. Čte Karel Höger
pohádky a legendy
Ukázky

Karel Höger vypráví nejlepší pohádky

99 Kč
79 Kč
Sněhová víla - 11%
Jednoduchý vánoční příběh pro malé čtenáře, vhodný jako první čtení.
pohádky a legendy

Sněhová víla

233 Kč
207 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 323 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 33 > >>