Nejprodávanější tituly - prosinec 2019
Asie

Izrael
Navštivte zemi kontrastů a křižovatku světových náboženství. Izrael je místem, kde se prolínají tradice tří náboženství – judaismus, křesťanství a islám, kde je starověká architektura podpírána tou moderní, kde se setkává Východ se Západem.
Asie

Izrael

340 Kč
Poznáváme Malajsie a Singapur - Lonely Planet
„Tato dynamická dvojice zemí jihovýchodní Asie nabízí rozlehlé metropole, kulinářské zázraky, krásné pláže, idylické ostrovy, vysoké hory a národní parky plné divokých zvířat.
Asie

Poznáváme Malajsie a Singapur - Lonely Planet

269 Kč
Saúdská Arábie: Meč a slovo - 11%
(1x)
Zákazy vycestování, rozsudky smrti za odpadlictví od víry, vysoké tresty za nesouhlas s politikou královské rodiny, všudypřítomná diskriminace žen na základě náboženství i rodových zvyklostí, špehování občanů (což má v popisu práce přímo Saúdskoarabská telekomunikační společnost, která provádí nejen klasické odposlechy, ale i sledování činnosti na internetu a sociálních sítích) – to vše představuje klasickou totalitu, ještě zostřenou náboženstvím a tradicemi.
Asie

Saúdská Arábie: Meč a slovo

269 Kč
239 Kč
Thajsko - Inspirace na cesty - 11%
Thajsko je zhruba stejně velké jako Francie, a když sem vyrazíte na dovolenou, věřte, že nebudete zklamaní. Čekají na vás deštné pralesy, pulzující velkoměsta, nádherná přímořská letoviska i proslulá thajská kuchyně.
Asie

Thajsko - Inspirace na cesty

206 Kč
183 Kč
Couchsurfing v Rusku
Prvni kniha o Rusku bez medvědů a balalajek!
Asie
Ukázky

Couchsurfing v Rusku

251 Kč
Horké léto 1918 - 11%
(1x)
Na samém počátku jara 1918 se ruská říše zmítala ve stále zběsilejší občanské válce, do jejíhož víru se záhy aktivně zapojili českoslovenští dobrovolci, kteří po několika konfliktech rozhodně vystoupili se zbraní v ruce proti bolševikům.
Asie

Horké léto 1918

134 Kč
119 Kč
Izrael - Velký průvodce - 11%
Podrobný průvodce po Izraeli, aktuální novinka. Do Izraele je to jen pár hodin cesty, během kterých se ocitnete v úplně jiném světě.
Asie

Izrael - Velký průvodce

711 Kč
632 Kč
Izrael a palestinská území - Lonely Planet - 11%
Poznejte kouzlo Izraele a Palestiny s průvodcem z nakladatelství Lonely Planet.
Asie

Izrael a palestinská území - Lonely Planet

539 Kč
479 Kč
Křik mlčení – Můj boj proti Vladimíru Putinovi - 11%

Otřesný vězeňský deník kritika kremlu Ildara Dadina.

Tiše, ale vytrvale protestuje roku 2014 Ildar Dadin před branami Kremlu proti agresivní ruské zahraniční politice a proti válce na Ukrajině.

Asie

Křik mlčení – Můj boj proti Vladimíru Putinovi

233 Kč
207 Kč
Lenin ve vlaku - 64%
(1x)
Průběh Leninovy cesty z curyšského exilu přes válkou rozvrácené Německo na sever k hranicím Laponska až po závěrečné nadšené uvítání revolučními davy na Finském nádraží v Petrohradu.
Asie
Ukázky

Lenin ve vlaku

278 Kč
99 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 66 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>