Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2019
detektivky

Ostrov šedých mnichů - 20%
(4x)

Vraždy v písečných dunách Na odlehlém holandském ostrově Schiermonnikoog s liduprázdnými písečnými plážemi bičovanými severním větrem zemřela v dunách za podivných okolností mladá žena a i po jedenácti letech zůstává její vrah neodhalen.

detektivky
Ukázky

Ostrov šedých mnichů

299 Kč
239 Kč
Dračí náhrdelník
(3x)
V průběhu okázalé slavnosti, kterou na svém hradě uspořádá Jaroslav ze Šternberka, zmizí jeho krásná neteř Elška, manželka veverského purkrabího Drslava...
detektivky
Ukázky

Dračí náhrdelník

199 Kč
Ohnivé znamení - 20%
(2x)
Nález lidských ostatků v podunajských lesích přivede Barbariče na stopu bezohledných lupičů a překupníků s otroky. Notář musí povolat na pomoc Steina a Jaroše. Společně putují do Prešpurku, který se po pádu Budína stal hlavním městem Uher.
detektivky
Ukázky

Ohnivé znamení

248 Kč
198 Kč
Sněhulák - 20%
(53x)
Sedmá kniha volné série krimirománů, jejichž hrdinou je komisař Harry Hole. Vyšetřování je tentokrát ještě napínavější než obvykle a pro Harryho o to složitější, že se silně dotýká jeho nové kolegyně i jedné velice blízké osoby.
detektivky
Ukázky

Sněhulák

319 Kč
255 Kč
Černé srdce - 20%
(1x)
Detektiv Dan Riley musí zastavit sériového vraha.
První díl série s detektivem Danem Rileym.
detektivky
Ukázky

Černé srdce

254 Kč
203 Kč
Katarze - 20%
(3x)
Na omluvu je někdy smrtelně pozdě. Geniálně napínavý příběh o síle sociálních sítí a temné stránce mezilidských vztahů vás donutí se zamyslet.
detektivky
Ukázky

Katarze

339 Kč
271 Kč
Ve službách zla - 20%
(2x)
Cormoran Strike čelí pomstě v nejtemnějším případu své kariéry. Třetí případ Cormorana Strika a jeho sympatické asistentky Robin přináší nejen ďábelsky rafinovanou zápletku s neočekávanými zvraty, ale také poutavý příběh o vztahu oblíbené dvojice vyšetřovatelů na křižovatce osobních i profesních životů
detektivky
Ukázky

Ve službách zla

349 Kč
279 Kč
Zlatá klec - 20%
(7x)
První z dvojice napínavých románů vynikající švédské autorky Camilly Läckberg s hlavní hrdinkou Faye, ženou, jejímž životním krédem je pomsta.
detektivky
Ukázky

Zlatá klec

339 Kč
271 Kč
Zlodějka příběhů - 20%
(3x)

Další příběh od královny českých detektivek  Šéfka televizního scenáristického týmu Anna Valentová je výrazná osobnost – lidé ji buď milují, nebo nenávidí. Anna chce být ve všem nejlepší, jenže teď se jí pracně vybudovaná pověst hroutí pod rukama: její dcera je nezvěstná a navíc neznámý vyděrač odhalil všechna její tajemství.

detektivky
Ukázky

Zlodějka příběhů

279 Kč
223 Kč
Žízeň - 20%
(10x)
Harry Hole se vrací k osloské policii, aby se pokusil dopadnout vraha několika žen, které si domluvily schůzku prostřednictvím seznamky TindeR.
detektivky
Ukázky

Žízeň

339 Kč
271 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 225 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 23 > >>