Nejprodávanější Kniha - prosinec 2019
cestopisy

Vive la France! - 11%
Poznejte Francii z netradičního úhlu – očima jejího milovníka a znalce Jiřího Žáka. Originální průvodce francouzskou kulturou
cestopisy

Vive la France!

359 Kč
319 Kč
Vždy je cesta - 11%
(2x)
Příběh o překonávání překážek nejen na cestách, plný životních okamžiků, dobrodružství i nečekaných situací dvou parťáků: Honzy a psa Tekyho, kterého se Honza kdysi již jako pochroumaného ujal.
cestopisy

Vždy je cesta

441 Kč
392 Kč
Lužický zlom - 11%
(1x)
Lužický zlom je jednou z nejvýznamnějších geologických struktur Českého masivu. Významně utváří krajinu severních Čech mezi Turnovem a saskou Míšní.
cestopisy

Lužický zlom

358 Kč
318 Kč
Plavby „sebevrahů“ - dárkové provedení s CD - 11%
Kniha Plavby „sebevrahů“ je poutavou rekapitulací plaveb Thora Heyerdahla, Erika de Bisschopa, Williama Willise a především Eduarda Ingriše, s trochou nadsázky řečeno „skutečně žijícího“ Járy Cimrmana.
cestopisy

Plavby „sebevrahů“ - dárkové provedení s CD

448 Kč
398 Kč
Reportáže z rozervaného ráje - 11%
Není moc míst, kde můžete povečeřet s Leninem nebo chlapíkem, kterého pojmenovali Onedollar, kde vám usměvavý zubař ošetří kaz rozžhaveným drátem, policista s vámi ochotně hledá internetovou kavárnu, spolubydlící v penzionu je hledaný vrah...
cestopisy

Reportáže z rozervaného ráje

270 Kč
240 Kč
Znovu Skotsko po česku - 11%
Autor, který strávil většinu svého života ve Skotsku, a poslednich dvacet let ve funkci českého honorárního konzula, stále hledá nepravděpodobné spojitosti mezi zemí v srdci Evropy a zemí na jejim nejvzdálenějším, do Atlantiku vystrčeném okraji.
cestopisy
Ukázky

Znovu Skotsko po česku

233 Kč
207 Kč
Z Kanady na Aljašku - 11%
LEOŠ ŠIMÁNEK s manželkou Lenkou se již popáté vydal na chalupu do Orlických hor, aby tam bratrovi a švagrové líčili další zážitky z cest, a vznikl tak nový autobiografický cestopis.
cestopisy

Z Kanady na Aljašku

358 Kč
318 Kč
Ztraceno beze stopy - 11%
Paul Gelder, edior magazínu Yachting Monthly, sepsal podle vyprávění svědků 30 neuvěřitelných příběhů o ztroskotání a potopení lodí kvůli špatnému počasí, bouřím, navigačním chybám, kolizím, rozbitým motorům, ohni anebo vyčerpání posádky.
cestopisy

Ztraceno beze stopy

287 Kč
255 Kč
Antarktida - 11%
6 100 kilometrů za 57 dní nepřístupným terénem Antarktidy, přes jižní pól, úplně sám bez jakékoli pomoci. Strhující cestopis napříč nepřístupným terénem Antarktidy
cestopisy

Antarktida

269 Kč
239 Kč
Busny: Zpět - 11%
O cestě Mariky a Davida růžovým busem do Afriky s cílem natočit seriál. Vysíláno na Streamu. Příběh o každodenních pocitech a zážitcích, jež oko kamery nezachytilo.
cestopisy

Busny: Zpět

268 Kč
238 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 70 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>