Nejprodávanější Kniha - prosinec 2019
cestopisy

Do Afriky za sebepoznáním - 11%
Poutavý cestopis, ve kterém autor popisuje největší zážitky ze svých cest po Africe.
cestopisy

Do Afriky za sebepoznáním

89 Kč
79 Kč
Dobroběžník mezi světy - 11%
(1x)
Dobrodruh Marek podal jednoho dne v dobře placené práci výpověď a rozhodl se splnit si sen a projet na koloběžce celý svět.
cestopisy

Dobroběžník mezi světy

314 Kč
279 Kč
Oslem a želvou do dáli, ořem, co má pedály
Třetí kniha Milana Martince přibližuje čtyři jeho velké cesty na kole po Evropě uskutečněné v posledních letech. Každou výpravu nasměroval na jinou světovou stranu.
cestopisy

Oslem a želvou do dáli, ořem, co má pedály

89 Kč
Saúdská Arábie: Meč a slovo - 11%
(1x)
Zákazy vycestování, rozsudky smrti za odpadlictví od víry, vysoké tresty za nesouhlas s politikou královské rodiny, všudypřítomná diskriminace žen na základě náboženství i rodových zvyklostí, špehování občanů (což má v popisu práce přímo Saúdskoarabská telekomunikační společnost, která provádí nejen klasické odposlechy, ale i sledování činnosti na internetu a sociálních sítích) – to vše představuje klasickou totalitu, ještě zostřenou náboženstvím a tradicemi.
cestopisy

Saúdská Arábie: Meč a slovo

269 Kč
239 Kč
Zrcadlo moudrosti - 11%
Pravidelná podvečerní setkávání přátel v restauraci moderuje a koordinuje italský novinář a jsou určitou klubovou záležitostí přátel dobrého jídla. Každý nový host přichází na setkání se zajímavým tématem, které představí svým přátelům.
cestopisy

Zrcadlo moudrosti

297 Kč
264 Kč
7777 kilometrů stopem latinskou Amerikou
Autor se vydává na další ze svých cest za dobrodružstvím. Tentokrát však do střední Ameriky, odkud by se rád dostal co nejjižněji. Jak již název napověděl, jako primární způsob dopravy si zvolil autostop.
cestopisy

7777 kilometrů stopem latinskou Amerikou

272 Kč
Americká elegie - 11%
(1x)
Příběh rodiny Vancových začal v poválečné Americe nadějí. Autorovi prarodiče byli „zamilovaní, ale chudí jako kostelní myš“. Přestěhovali se z apalačského regionu Kentucky do Ohia s nadějí, že uniknou strašné chudobě, která je obklopovala.
cestopisy
Ukázky

Americká elegie

268 Kč
238 Kč
Jiná Afrika - 11%
(2x)
Známá rozhlasová novinářka Pavla Jazairiová vydává upravenou a rozšířenou verzi úspěšné knížky z roku 2008 věnované zemím v severní a západní Africe – Mali, Senegalu, Alžírsku, Tunisku. Důvodem je aktuálnost tématu.
cestopisy

Jiná Afrika

161 Kč
143 Kč
Od Baltu k Jadranu - 11%
Originální cestopis Františka Šestáka vznikl během cyklistické pouti podél bývalé železné opony, neprodyšné hranice, která po čtyři desítky let 20. století oddělovala Východ Evropy od Západu.
cestopisy

Od Baltu k Jadranu

266 Kč
236 Kč
S lyžemi na Kilimandžáro - 11%
Jedinečným, ale dnes už zapomenutým „zimním“ sportovním výkonem, se před 39 lety zapsal do historie Zdeněk Zerzáň ze Šumperka. V roce 1980 sjel jako první na světě na lyžích nejvyšší africkou horu Kilimandžáro z jejího nejvyššího bodu.
cestopisy

S lyžemi na Kilimandžáro

180 Kč
160 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 70 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 > >>