Nejprodávanější Kniha - prosinec 2019

Hodiny z olova
(7x)
Rozsáhlý román inspirovaný autorčinými pobyty v Číně. Do osudu několika rodin odlišných generací z evropských zemí i sociálních vrstev zasáhne tatáž rozhodující věta. Kniha získala cenu Magnesia Litera 2019 - Kniha roku
Ukázky

Hodiny z olova

449 Kč
Věž a náměstí
(4x)
Niall Ferguson je uznávaný historik, autor čtrnácti knih, z nichž zná český čtenář tituly Vzestup peněz či Velký rozklad. V nové práci analyzuje podoby mocenského vlivu.
Ukázky

Věž a náměstí

538 Kč
Probudím se na Šibuji
(14x)
Když se sedmnáctiletá Jana dostane do vysněného Tokia, nejraději by zde zůstala navždy. Záhy se přesvědčí o tom, jak nedozírné následky může takové přání mít. Ocitne se totiž uzavřená v magickém kruhu rušné čtvrti Šibuja.
Ukázky

Probudím se na Šibuji

314 Kč
Šmírbuch jazyka českého
(2x)
Slovník Patrika Ouředníka nabízí jinou češtinu, než jsme zvyklí. Ouředník ji důmyslně označuje neterminologicky jako „češtinu nekonvenční" – její hranice je dost těžké přesně vymezit. Obsahuje 1.260 tématických skupin a podskupin a přes 16.000 lexémů

Šmírbuch jazyka českého

449 Kč
Dcery nové doby
(4x)
Příběh čtyř přítelkyň narozených kolem roku 1900 a žijících v Hamburku je bohatou rodinnou ságou odvíjející se na pozadí dvou světových válek a tragických německých dějin 20. století.
Ukázky

Dcery nové doby

357 Kč
Nabarvené ptáče
(8x)
Nabarvené ptáče je hluboce dramatický příběh zaobírající se bezprostředním vztahem mezi hrůzou a krutostí na jedné straně a nevinností a láskou na straně druhé.
Ukázky

Nabarvené ptáče

214 Kč
Návrat do Valbone
(2x)
Příběh tří studentů začíná v roce 2001, kdy se v září nevrátili z prázdnin. Rodičům řekli, že jedou do Rumunska, ve skutečnosti ujížděli více na jih. Voda se po nich zavřela v okolí albánské vesnice Teth. Román na motivy skutečných událostí.

Návrat do Valbone

216 Kč
Temná dcera
(4x)
Leda, profesorka literatury na florentské univerzitě, pochází stejně jako všechny hrdinky románů Eleny Ferrante z Neapole. Kdysi odtamtud utekla, aby se vdala a porodila dvě dcery. Autorka i v tomto románě nahlíží do nitra ženy a do jeho zákoutí.
Ukázky

Temná dcera

222 Kč
Vnitřní svět vítězů
(1x)
Co rozhoduje o vítězích mezi nejlepšími?

Vnitřní svět vítězů

359 Kč
Postel hospoda kostel
(15x)
Není kněz jako kněz – Zbigniew Czendlik je toho skvělým důkazem. Studium Bible je podle něj nuda, nerad zpovídá své farníky, a chce-li někdo pokřtít, dlouho ho odrazuje. Miluje ženy, rád si pochutná na dobré whisky, v hospodě je jako doma.
Ukázky

Postel hospoda kostel

358 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>